RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 25. februar 2012

"NY" butikk i Svelvik

Lørdag og sola skinner. Skulle nesten tro det var vår. Det tror kattene som "mister" vinterpelsen og dermed etterlater seg et teppe av pels overalt. Skulle tro jeg hadde vegg til vegg teppe i stua gitt. Jeg derimot er overbevist om at vinteren ikke har sluppet taket og at snøen igjen vil dale og at jeg fortsatt får brukt for den nye vinterjakke jeg fikk av husbonden på torsdag. Nesten litt sånn at jeg gleder meg til at det igjen blir kaldt, jakke er drit fin...men bare nesten altså!
Men over til overskriften. I dag åpnet en ny bruktbutikk i Svelvik. Jeg stod ikke først i køen for å komme inn, siden jeg er veldig glad i å sove om morgenen, men jeg kom nok i grevens tid! For hva stod ikke der å ventet på meg...en "potteskjuler".

En herlig liten ting som ble brukt til nattbord før i tiden og som skjulte potta. Hvit og slitt selvfølgelig. Og til latterlige 375,-. Selgeren prøvde å overbevise meg til å kjøpe med at det var fort gjort å male den slik at den ikke så så slitt ut...?? Hallo!!

Selgeren ble veldig overrasket når jeg nesten spyttet ut; Male?? Nei, den er akkurat som jeg vil ha den!! Her skal det bare vaskes.


Jeg tror egentlig den selgeren ikke helt vet hva som selger. Butikken var fylt opp av mørke tunge møbler som kostet en liten formue, mens denne lille saken ikke kostet noe.. nesten. Her tror jeg det kan komme flere kupp fremover så jeg får stikke innom ofte! Men samtidig som jeg skriver nå skjønner jeg jo at "hemmeligheten" er ute og at det kan tenkes jeg får noen konkurrenter. Men hvis dere stikker innom da, ikke si at det er de slitte hvite møblene som selger. Kanskje vi klarer å holde prisene nede;)

Kattene tror forresten at det er en ny seng jeg har kjøpt. De var kjappe til å legge seg når jeg skulle vaske inni.
Jeg håper dere alle koser dere i finværet, og har dere ikke fint vær; kos dere lell!!


Ha en topp helg!


2 kommentarer:

  1. Kjempefin!! Må jeg nesten ta turen og sjekke. Veldig glad i bruktbutikken i Holmestrand jeg. Der finner jeg masse rart, blant annet siste tallerkenhylle til kr 100:) i like!

    SvarSlett
  2. Du får ha takk for "reklamen" men du behøver jo ikke å overdrive så fælt. Jeg sa vel bare at du kunne male opp mønsteret i skapdøren og jeg brukte det vel ikke som et salgsargument. Men uansett, det var hyggelig at du ble fornøyd og du er velkommen tilbake :))

    Beste hilsener fra "selgeren"

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails