RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 26. februar 2012

I TENKEBOKSEN

Etter hvert som man "bor" seg inn i et hus ser man nye løsninger på ting. Nå har vi bodd i Druehagen i over to år og det er en ting som irriterer meg mer og mer for hver dag.
Det første vi pusset opp i huset var stua. Bestemt som jeg var, skrek jeg eggehvitt, matt, når jeg fikk spørsmål om hvilken farge jeg skulle ha på veggene. Husbonden spurte flere ganger om jeg var sikker på det. Selvfølgelig, snøftet jeg surt og dermed ble det eggehvitt. Etter et lite år ble det malt to fondvegger i muskatnøtt noe jeg ble veldig fornøyd med!

Nå er det resten av stua som irriterer meg grenseløs! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg valgte en farge som til tider ser grønn ut. Og matt på toppen av det hele, umulig å vaske.
Så nå har jeg kommet med et forslag til husbonden. Han tar med seg ungene og drar på påskeferie mens jeg maler stua, ikke fondveggene da. Husbonden nekter selvfølgelig å klype i malerkosten for å male opp stua igjen og det skjønner jeg jo. Han for tom lov til å si ;"Hva var det jeg sa", akkurat så ofte han vil, og jeg legger meg flat og angrer som en hund (kan hunder virkelig angre?).

Men så kommer millionspørsmålet da; Hvilken farge skal jeg velge? Vil ha den lys, men ikke helt hvit, den skal være varm og jeg skal ikke kunne gå lei av den etter 2 år. Dessuten må den passe til fondveggene.
Har du noen tips om hvilken farge jeg skal velge? Blir veldig glad for tips!


Ta en titt rund i bloggen og sjekk hvordan jeg har det i stua og hjelp meg litt! Og forresten; hvis du ikke har så mye å gjøre i påskeferien er du velkommen til å hjelpe meg med å male!


Ha en fin uke!


3 kommentarer:

 1. Hei! Jeg måtte dra litt på smilebåndet da jeg leste innlegget ditt; for det er ikke så veldig ulikt hva som skjedde hjemme hos oss. Jeg ville ha ( av alle farger i verden, mon tro hva jeg tenkte på - og med...) lys toscana i stua, og det til og med uten å ha sett stua ferdig bygd engang. Men...det ble nå sånn, og jeg gikk og irriterte meg veldig over det...lenge! Til slutt så ordnet jeg opp selv; fikk inn interiørkonsulent, fant gråfargen som ble perfekt, og malte stua...helt alene! Ta en titt på prosjekt makeover sidene inne hos meg; mange maleprosjekter der! Ha en flott dag; jeg legger meg til følger! Er spent på stua di nemlig...;)

  SvarSlett
 2. Jeg (vi) har malt stuen 2 ganger siden juli hehe, men tror les tror vi kommer tilå ha denne fargen vi har nå en stund vertfall ;) Den heter serengeti, er en slags beige farge som i det ene øyeblikket være beige, mens i neste er den grålig. Lekker til hvitt er den og.. Du kan jo sjekke den vertfall ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Hehe jeg kjenner meg igjen der ja:) Er ikke enkelt dette med å male altså!!:)
  Jeg vet ikke riktig hvilken farge jeg skal anbefale deg, men du kommer helt sikkert på noe til slutt;)

  Tusen takk for gratulasjonen:)...Huff begynner å bli gammel;)

  Ønsker deg en fin kveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails