RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 1. januar 2012

JULA VARER HELT TIL PÅSKE!

Ser på Fb, Twitter og andre blogger at folk kaster ut juletrær, nisser og annet julepynt. Men det skjer ikke her i huset. Ikke fordi jeg er lat og ikke gidder men jeg synes vi skal holde på kosen litt lenger.
Så trist det blir i vinduer når alt lys forsvinner. Vi går jo faktisk inn i den verste mørketiden! Januar og februar er lange og mørke måneder!

For et sommermenneske går tida utrolig tregt frem til våren og vårlukta! Siden snøen ikke har kommet ennå (jippi) så bare vet jeg at vi ikke slipper unna. Den kommer og den kommer med masse snø. Javel så blir det lysere, men det hjelper liksom ikke.
Nei, her i huset skal nok ikke jula vare helt til påsken, men den varer nok ihvertfall en uke til. Og jeg tror nok at lysene i vinduet skal få stå enda lenger! Bare så det blir litt lyst og koselig for de som orker å gå kveldsturer!


Ha en trivelig 1 januar folkens!


5 kommentarer:

 1. Snill du er da som tenker på dem som er ute å går i vintermørket;)...Jeg er ikke fullt så snill, for på onsdag da ryker jula ut!! Treet slipper tydeligvis alle sine granåler, så nå gidder jeg ikke mer!!:)

  Ønsker deg en fin første januar dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Koselig :)

  Jeg pleier å være veldig mentalt klar for et nytt år så fort klokkene har slått
  1 januar...så da rydder også jeg ut julen. Men har da hatt pynt i hele desember og treet i to uker...så det er liksom greit
  I år skal dog julen få stå i en uke til...Mike drar avgårde igjen på onsdag og jeg akter ikke lee en nisse før det...han elsker det julepyntede huset vårt nemmelig :P
  Helga etter er satt av til å rydder vekk julen 2011...men jeg bytter stjerne i vinduene med andre hengelamper, og levende lys er det et enormt forbruk på her i huset...så jeg skal klare å beholde kosen gjennom de tunge tidene januar og februar alikavel :o)

  God 1 januar søs, klem <3

  SvarSlett
 3. Godt nyttår :)

  Helt enig, jula varer litt lenger her også. Vi kom sent igang i år, men jeg liker uansett å drøye den litt uti januar.. Men da er det også godt å rydde den bort..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Godt nytt år! Enig med du...Koooomme da våren!!!!

  SvarSlett
 5. Jeg har AKKURAT fjernet jula :) Og lysene på treet ute får stå på LEEEENGE, for det er så koselig med litt lys ute i den mørkeste tida!
  Kos deg med julepynt og julelys så lenge du vil :)

  Og godt nyttår forresten!
  Klem
  Lise

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails