RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 31. desember 2011

ER NYTTÅRSAFTEN OPPSKRYTT?

Nyttårsaften; årets siste megafest som virkelig skal skinne. Festen der kjolen skal glitre og champagnen skal sprettes. Hva er det med denne kvelden som får oss til å bli så glade og kaste oss over ukjente mennesker og klemmer og kysser?
Nytt år og nye muligheter? Er ikke hver dag en ny mulighet? Er det virkelig den smarteste dagen til å slutte å røyke, spise mindre og trene mer?
Nyttårsforsetter har jeg sluttet med for lenge siden. Når jeg var "ung" og festet det nye året skikkelig inn, våknet jeg gjerne 1 nyttårsmorgen med hodepine og vond smak i munnen. Første jeg gjorde var å tenne meg en røyk og ta litt frokost; sjokolade og cola. Nyttårsforsettet om å slutte å røyke blåste jeg lang sky i.

Husker ennå den morgenen jeg våknet opp og så ut som om en kjøttkake i ansiktet og manglet en tann. Cowboyboots, øl og glatt asfalt fører ikke noe bra med seg. 
Og noen år etter da jeg våknet med "bristet" haleben. Prøvde å balansere med høye hæler på islagt vei samtidig som vinen skulle inntas.
Nei, da er det godt å få seg en liten familie og måtte feire nytt år edru. Da er det godt å våkne 1 nyttårsmorgen da!


I år blir vår nyttårsaften stille og rolig! Husbonden har brannvakt og jeg håper jeg får beholde han hjemme hele kvelden og natta. Vi skal selvfølgelig smelle opp noen kroner kl 24 som de fleste andre, vi har jo ikke brukt nok penger før jula. Hva er det med det liksom? Her brenner vi penger til den store gullmedaljen en gang i året. Flott å se på, men det er da det virkelig går opp for meg; Så rike vi er! Og så godt vi har det!      
Missforstå meg rett. Jeg håper din nyttårsaften blir akkurat som du vil ha den. Enten du skal ta den helt ut eller satse på en rolig kveld.
Og så håper jeg det nye året vil bringe deg og dine masse glede og lykke. Var ikke 2011 ditt år så er det kanskje din tur i år 2012. (Søren, jeg angrer for at jeg så filmen 2012!)
3 kommentarer:

 1. Jammen deilig å bli voksen ja - 1. januar har ikke alltid vært så bra....
  Blir stille og rolig middag hos noen venner i kveld og guttungen skal være hos en kompis og jeg gruer meg - selv om de er rolige gutter så kan de jo få uventet besøk. (slitsomt å være hønemor gitt..)
  Ønsker deg og dine alt godt i 2012
  klem fra anita s

  SvarSlett
 2. Ja her hos oss blir det en rolig feiring sammen med alle ungene:)...Å godt er det:)
  Ikke bruker vi mange kronene på raketter heller, for akkurat det syns jeg er noe forbaska tull!! Men ungene krever vel noen;)

  Ønsker deg ett riktig godt nyttår:)

  Nyttårsklem Ea

  SvarSlett
 3. Ønsker dere alle et riktig godt nytt år! Kos dere sammen og nyt kvelden. Klem fra alle oss i Hemne.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails