RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 26. desember 2011

Å RAP MED DIN GLEDE!

De 2 første "etegildedagene" er over, men jeg gir meg ikke med det. Skal spise mer i dag og i morgen. Skal ete mindre til onsdag siden jeg skal jobbe, men det tar jeg igjen til torsdag siden jeg har fri da å. Fredag blir det jobb, men lørdag og søndag skal jeg spise litt mer. Nå kan jeg snart kalles lille trille. I Like!!
Jula ble ikke avlyst av minsten, men vi var farlig nærme. Men ikke pga av plastikktreet.


Nei, juleaftenmorgen ble veldig trist her i huset. Minni Mus valgte da å forlate denne verden. Sorgen var enorm og mor kunne ikke trøste. Minstemann var utrøstelig. Minni Mus var nesten 2 år og en liten sort og hvit skøyermus. Men for ikke lenge siden oppdaget vi en stor kul på den lille kroppen, så vi var forberedt på hvilken vei det gikk. Men Minni var full fart til det aller siste! Bare så trist at hun døde på juleaften! Minstemann spurte hvorfor, og det eneste svaret jeg hadde var at kanskje Jesus ønsket seg Minni Mus i bursdagsgave? Derfor er plastikktreet glemt og ingen har pratet om det siden!
I natt...la oss veeldig sent, glemte vi bort at vi tente stearinlys overalt i tilfelle strømmen forsvant med Dagmar. Plutselig hørte vi knitrelyd og luktet brent tre. Og der stod hele adventsstaken i full fyr. Men brannmann Sam styrtet til og slukket den lille brannen på null komma niks. Duken gikk heden, men bordet berget!
Ellers har jula vært stille og rolig. Som sagt har det blitt mye mat og mye snop, men dietten får vente til januar, når jeg også skal prøve å slutte og røyke. Blir nok lille trille en lang stund fremover!
Håper alle har kost seg masse og at kosen fortsetter i lang tid fremover!


Ha en flott 2 juledag.


2 kommentarer:

 1. Huff og huff... hørtes ut som en dramatisk jul. Med død og nesten brann. Håper alt går bedre nå og at dere får kost dere i romjula.
  Her gikk strømmen i går og var borte hele kvelden og natta. Snodig hvor lite man får gjort da. Men det er jo koselig med tente lys og brettspill også.
  God jul og snart godt nytt år.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Late dager her og,,,men i morgen er det jobb.
  jammen godt det gikk godt med brannen.
  Ha en fin jul videre ,klem fra Sol

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails