RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 6. desember 2011

LEITING ETTER JULESTJERNEN

Noen leter etter den virkelige julestjernen, jeg derimot leiter etter den som skal henge i vinduet og som jeg sannsynligvis la på et utrolig lurt sted når jeg pakket ned jula tidligere i år.
Nå har jeg derimot lett høyt og lavt og på de mest smarteste stedene jeg vet om, men julestjerna er borte den.

Asså. Jeg har et par julestjerner jeg har funnet da, og siden jeg fant de synes jeg det er utrolig rart at den ene er borte! Vil bare poengtere den grønne plenen i hagen. Heldigvis ikke noe snø som dekker den. Husker i fjor jeg....

Men tilbake til den bortkommende julestjerna. Jeg har som sagt lett og lett, men borte er den. Nå lurer jeg på om den er ødelagt og kanskje kastet. Med den korte hukommelsen jeg har skal man ikke se bort i fra at den befinner seg på en søppeldynge et sted. Samtidig kan jeg ikke dytte fra meg det faktum da vi bodde i det andre huset vårt og plagdes med at ting forsvant, for senere å dukke opp på de mest rare steder. Med det og unger som var redde for å være i kjelleren hadde vi besøk av en "klarsynt". Jeg var så spent og lurte på hvem ond ånd bodde i kjelleren vår. Nedturen var bratt når det smalt fra den klarsynte; Neimen se her da, her bor det en nisse...NISSE???? Jepp, gjorde visst det og nissen syntes det var gøy å gjemme ting. 
Ha, så da var det ikke meg som rotet bort alle sakene.
Er det disse nissene som har "nisset" bort julestjerna?
Uansett om man tror eller ikke, så fikk vi beskjed om at vi måtte være snill mot nissen og gjerne gi han en øl eller to innimellom (avtalt spill av husbonden?). For hvis nissen ble sur fant han på fandenskap. 
Jeg som er av den lettskremte typen, oppførte meg eksemplarisk mot nissen og pratet høflig med han hver gang jeg var i kjelleren. Egentlig ganske greit å flytte derifra før man ble smågal kanskje.
Har satt ut englene som synger..."Gi julestjerna tilbake".
Uansett. Stjerna er borte og huff så synd, da får jeg shoppe en ny!! Skal se den magisk dukker opp da!


Ha en flotters tirsdag da folkens!


3 kommentarer:

 1. Kjøper du en ny, dukker nok den gamle opp igjen :)

  SvarSlett
 2. Men da vet du iallefall at du er flink til å "gjemme" ting da :) Happy shopping :)

  Ønsker deg en fortsatt fin dag
  klem klem

  SvarSlett
 3. En nisse!!!?!;)..Ja det er mye rart man skal ha i hus du:)...Tror det må være en nisse her å, for ting blir bare borte...merkelig dette gitt:)

  Her er det kommet litt snø, det er forsåvidt greit, men det er IKKE greit at det er 13 minus:(..Ishakke kaldt!!! Så jeg har hvertfall børi ved:)

  Lykke til med julestjerna:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails