RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 9. desember 2011

SÅ VAR DET HELG

Så har helgen igjen meldt sin ankomst og jeg må innrømme at det føles veldig bra!
Så her sitter jeg, benket i sofan, under pleddet med håndballkamp på tv'n, brus i glasset og sjokolade i magen. Husbonden er på julebord og ungene er hos kompiser så hele huset er bare mitt. Da kan man trekke pusten og kose seg i sitt eget selskap.
For det er ikke bare på lørdag man kan kose seg. Nei, man skal kose seg når man føler for det er mitt livsmotto, så får man heller løpe litt i trappene hvis mageflesket begynner å disse!
Jeg vil også benytte anledningen til å takke husbonden som har satt opp to panelovner i gangen og kjøpt skotørker til yttergangen. Nå kan det hende jeg overlever vinteren!
Så mens jeg sitter her og koser meg i mitt eget selskap, skyver jeg morgendagen bort fra sinnet. Lørdagen vi skal ut blant tusenvis av andre julegaveshoppere og som også bare må observere at bankortet blir rødglødene, barna blir utålmodige og mannfolka blir desperate. Godt man har noe å se frem til!

Avslutter innlegget med en flott snødame som ungdommene på jobben min laget på tirsdag.


Ha en god fredagskveld og en enda bedre helg!


3 kommentarer:

 1. Ja du den derre julegavehandlinga sammen med tusenvis av andre desperate julegavehandlere det kan jeg styre meg for altså!! Faktisk det verste jeg vet, men man kommer vel ikke utenom ett kjøpesenter i løpet av desember:)

  Kos deg masse i kveld, nyyyyyt stillheten:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Kos dæ med stillhet og brus og sjokolade, julegavene her er ferdig for lengst, har noen få som ikke e innpakket ennu, skal få gjort det iløpet av helga, :)

  Ha en fin fredag, hilsen Lisbeth ;D

  SvarSlett
 3. Å fy søren... jeg misunner deg ikke den handleturen... men men, det blir godt å bli ferdig da :) Kos deg maks i kveld :)

  Klem klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails