RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 28. november 2011

ER DET SNART JUL???

De fleste har nok fått med seg at det var 1 søndag i advent i går. Og selv om jeg ikke er glad i vinteren, synes jeg selvfølgelig at julen er en veldig koselig tid! Kanskje ikke helt kos før etter klokken 23 på lillejulaften men..
For det er jo ikke å komme forbi at bare det å ordne til advent tar en hel dag. Jeg mener, seriøst, hvor dumt er det når jula er over og du pakker ned all julpynten slik at du neste år ikke finner noe som helst. Du går igjennom alle eskene som står på boden og når du endelig har funnet det, bruker du en halv dag på å rydde boden.
Og når du endelig får kavet deg til å begynne å pynte, er det en haug gardiner og duker som må strykes. Og selvfølgelig har du ikke lilla lys selv om du var helt sikker på at du sparte fra ifjor (jepp..de brukte). Og selvfølgelig skal det pyntes med granbar. Og kattungen synes det er flott med grener inne og dermed har du granbar overalt(også i senga), frem med støvsugeren igjen.
Plutselig kommer man på (midt i kaoset) at man skal sende julegaver over hele landet, og det skal skje i morgen. Selvfølgelig ikke pakket inn så granbaret får følge av julepapir og glitter. Etter en hel dag i adventskaos skal man lage kjøttkaker og kommer på at man ikke har potetmel. Bare å ringe etter pizza.
Når klokken nærmer seg 22 ser man enden på kvelden, samtidig som man vet at dette ikke er siste kaos dag/kveld før jula endelig kommer. Juleavslutninger, mange julebord, julekonserter, mer julepynting, baking, mer gaver må kjøpes inn, julemat må i hus og alt skal man gjøre etter jobb. Joda gleder meg til klokken 23 på lillejuleaften. Da har jeg 5 dager fri og jeg gleder meg allerede til spising og soving...og julebesøk, snømåking og andre koselig ting.

Her er forresten oliventreet som storkoser seg i huset. Det spretter nye skudd hele tiden. Stolt ja!
Og hvis du lurer; Joda jeg gleder meg til jul og selvfølgelig passer jeg på å få litt "fri" med kakao og baileys!


Ha en flott kveld!

4 kommentarer:

 1. Hi hi, ikke mye som ligner julestemning ute enda... godt vi kan pynte og kose oss inne så lenge (innimellom alt som skal ordnes!)
  Ha ei deilig førjulstid da -husk at det er disse dagene, med forventninger til det som kommer, som er de kjekkeste ;) På julaften sier det bare poff, så er det over ;)
  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Syns det e så koselig og begynne og pynte til advent, stresser aldri med det, koser mæ med alt, julegaver, julebakst og pynting og bare koser mæ ilamme familien, fine bilder, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 3. Så nydelig blogg du har. Ha en flott førjulstid!

  SvarSlett
 4. Ja så sannelig er det snart jul:)..Håper dagene går sakte så man rekker alt man må gjøre:)..Men det gjør dem vel ikke sikkert!!

  Klemmer til deg:)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails