RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 18. april 2011

SNART.......

Snart har jeg påskeferie. Bare en kveldsvakt i morgen tirsdag så er det ferie!
Og i år skal vi endelig bare være hjemme. Og det er jammen lenge siden sist. Som regel har vi pakka full bilen av  masse vi ikke trenger og unger...ungene trenger vi jo, og lagt ut på en nesten 70 mil laaaang tur til Trøndelag. Men i år får bilen stå. Husbonden har (heldigvis) vakt og derfor er vi låst til vakre Svelvik.
Jeg er låst til denne:


Min etterlengtede solseng har funnet plassen sin på verandaen. Og der har jeg heldigvis dør så jeg vurderer å kjøpe en hengelås slik at jeg kan låse meg ute og være totalt utilgjengelig for både barn og voksne. Høres ut som en god ide. Boka (bøkene) ligger klar!


Hvis jeg mot formodning skulle ta i mot besøk her oppe, kan man på en, to, tre gjøre om senga til 2 sofaer og et bord. Men den sjangsjen er heller liten! Er nok bare husbonden som får lov til å krype opp i senga mi!


En runde rundt i hagen viser at alt er på full fart. I år er vi litt roligere med tanke på druene. De klarte seg i fjor og popper nok frem i år å! Om ikke så lenge er det grønt og lekkert i druehagen!


Rosene har såvidt begynt å sprette. Jeg håper de "dumme" lusene holder seg unna i år!


Ikke alt strutter grønt og blidt. Denne lille karen er klar for førstehjelp. Bare å dra opp skjortearmene og puste ut. Skal nok gå bra!
Det er så deilig å kjenne våren for fulle mugger (eller flate hengeører som jeg har) og føle at energien tilsier at her blir det full......slappe av! Jepp. Påsken skal bare brukes til kos og ingenting. I løpet av noen dager spretter nok påskeharen forbi, og har han vært veldig flink, gjemmer han eggene så godt at ungene bruker laaang tid på å finne dem!


Og hvis dere ikke hører noe mer fra meg iløpet av påsken:


GOD PÅSKE TIL DERE ALLE!!

7 kommentarer:

 1. Den solsengen skal på min ønskeliste!!!! God påske :)

  SvarSlett
 2. Den solsengen er jo både lekker og praktisk.

  Ønsker deg en super påske

  Hilsen Lottemora

  SvarSlett
 3. Hei hei
  For en deilig solseng - skjønner at du koser deg der. Her skal også påsken feires hjemme - med forberedelser til konfirmasjon og forhåpentligvis litt avslapping.
  ønsker deg en fin dag på jobb i morgen
  og deretter god påske.
  hilsen anita s

  SvarSlett
 4. Den sengen der så helt fantastisk ut!Ha en nydelig belest påske med flinke påskeharer! ;)

  SvarSlett
 5. For en solseng, så deilig å slappe av i - du får nyte både påsken og sommeren i den til fulle :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 6. Gro-Beate, dette høres helt fantastisk ut. Jeg håper på en liknende påske, det skal bli avslapping, lesing, noen gode drinker og et par slag scrabble. Og litt graving i hagen til kjæresten.

  Riktig god påske!

  SvarSlett
 7. Nei har du sett, det må vel være den vakreste solsengen jeg har sett!! Får jeg lov til å spørre hvor du har kjøpt den ?

  God påske til deg og dine,
  Aina

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails