RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 8. mars 2011

SIER DU DIN MENING?

Det er mange måter å si meningen sin på. Jeg sier min mening stort sett hele tiden men det varierer hvordan. Noen ganger er jeg veldig forsiktig, redd for å såre den jeg snakker med, mens andre ganger kommer meningen kort og brutalt. Noen ganger går jeg lenge og tenker på hvordan jeg skal si hva jeg mener, og når jeg endelig sier det, kommer det gjerne ut helt feil. Hvem har ikke sagt hva man mener og føler seg som et råttent egg etterpå, selv om det er på plass å si i fra.
Hvordan er du?
Er du den sinna typen som bestandig gjør familie og venner flaue fordi du alltid sier akkurat hva du mener. 
Har du fått andre til å sitte igjen med gråten i halsen fordi du "tråkker" over noen med meningen din? 
Er du den som er helt sikker på at det du mener er rett uansett og prøver å få alle til å mene det samme som deg?
Er du den feige? Hun som aldri tørr å gå "rett" vei men sier meningen sin til alle andre enn den som egentlig trenger å høre det. 
Eller er du den som sier meningen din anonymt?

Den anonyme som skriver ekle kommentarer overalt, eller som drar skjerfet opp under øynene når du demonstrerer?
Eller kanskje du lider av "snill pike" syndromet.
Hun som bestandig nikker ivrig av andre sine meninger, og som du egentlig aldri hører har en egen mening.
Hun som lar seg lede der flokken går.
Det er vanskelig å vite hva som er rett og galt.
Personlig tror jeg at så lenge man kan gå med ryggen bra og oppfører seg "orntlig" uten å bevist såre andre, da er det rett! Rett og slett feie for sin egen dør!
Hva mener du?


Ha en flott tirsdag!

5 kommentarer:

 1. Du sier noe...hvem er jeg? Alle sammen tenker jeg, prøver å oppføre meg ordentlig, men noen ganger bruser det over og meninger kommer uten å tenke konsekvenser. "ærlighet fremfor høflighet" er det noe som heter. Jeg tror ikke det kan brukes i alle situasjoner. Vi ønsker jo ikke å såre.....

  SvarSlett
 2. Jeg er nok hun som ikke er redd for og si min mening i en diskusjon, men ikke må utrykke min sterke mening om alt og alle.
  Liker ikke og såre noen, men spør noen meg om noe, får de min ærlige mening..
  Snakker lite bak ryggen til folk, liker best og ha øyekontakt med de jeg snakker om. :-))

  Jeg feier nok mest for egen dør, og syns egentlig alle burde bli flinkere til det..

  Klem Birte

  SvarSlett
 3. Jeg har egne meninger, og er ikke så redd for å si det jeg mener. Jeg prøver å ikke være krass, for jeg vil ikke såre noen. Allikevel skjer det nok av og til at jeg sårer noen uten vitende vilje. Men hvis noen spør om min mening, da tar jeg de på ordet og sier det jeg mener. Enkelte ganger er det kanskje underforstått at "hvis du ikke har tenkt å gi meg en positiv tilbakemelding så ikke si noe". Men der er ikke antennene mine lange nok alltid. Spør du, får du svar! Jeg juger ikke for å tekkes noen, og prøver å først og fremst feie for min egen dør. Jeg må bare lære å holde munn enkelte ganger :)

  SvarSlett
 4. Jeg er vel ikke så redd for å si hva jeg mener, men vet jeg at vedkommende ikke tåler å høre det da er jeg vel litt mer forsiktig med hvordan jeg sier det...Men blir jeg spurt om hva jeg mener så sier jeg det...;)
  Men jeg er ikke en sånn type som må mene noe om alt å alle...det gidder jeg ikke! Alle har forskjellige meninger om saker og ting, slik er det bare:)

  Ønsker deg en finfin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails