RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 27. februar 2011

SNØ SA DU????

Som noen vet er husbonden fra en stor øy i Sør Trøndelag. Hitra. Vi møttes i Drammen og etter 14 dager var jeg ikke i tvil. Han var mannen i mitt liv og jeg solgte møbler, sa opp leiligheten min og jobben og flyttet oppover for å gjøre trønder av meg. Har alltid likt trøndere, et herlig folkeslag, men kan love at kultursjokket var stort, både på den ene og andre måten. En av utfordringene var været. Jeg som kom fra Østlandet var vant til fire årstider, og var veldig glad i vår og sommer. På Hitra virket det som om årstidene gikk sammen liksom og det blåste bestandig. Etter litt over 7 år var det nok og husbonden var ikke vanskelig å overtale når jeg begynte å pipe om at jeg ville "hjem". Vi tok med oss pikkpakket og flyttet til varme Østlandet igjen. Det første husbonden gjorde var å kjøpe seg MC, sesongen varer jo så mye lenger her nede.


Som dere kan se av bildet har ikke MC sesongen startet riktig ennå, faktisk ser det ut som om den ikke kommer til å starte på evigheter. Snø og kulde er meldt fremover så varmen må man nok se langt etter.
Det rare er derimot at noen "fugler" skryter av at det har begynt å gå mot vår i Trøndelag. Vårlukta har kommet og man kan ta frem skoa. Og jeg må vel bare si at det er takket være oss som trakk sørover. For hvert eneste år siden vi flytta har vi hørt at våren kommer så tidlig og sommeren er så varm, mens vi her nede snør ned og har regnfulle somrer. Man kan nesten bli paronoid av mindre. Men været får man vel ikke gjort noe med, flytte nordover igjen blir ikke aktuelt, så vi får bare håpe at våren kommer fort og sommeren blir varm!! Hvis ikke selger jeg møblene mine og drar til syden!!
I dag skal jeg uansett nyte "inneværet".


Med en god bok, litt VM på tv og "Bodyguard" som jeg tok opp i går. Skal drømme meg tilbake til en tid der det eneste man bekymret seg for var "bad hair day" (noe man hadde hele tiden hvis man ser bilder fra den tiden) og sommeren var lang og varm. Dette er min avslappningsdag!


Ha en flott søndag alle sammen, enten du skal ut på tur eller ligge på sofa'n hele dagen.

6 kommentarer:

 1. Herlig lesning fra deg!!
  Jeg er selv fra Trøndelag og har flytta til Vestfold. Satt bare og nikket og lo da jeg leste innlegget ditt. Bare sååå enig. La oss pakke å dra te Syden. Æ bli med:)Hadd det itj vært ferr at æ trives så godt i jobben min, så hadde bærre fløtta...
  Hils drømmemannen fra Trøndelag:)
  Klæm
  Anki

  SvarSlett
 2. Herlig....., men vi setter jo pris på de 4 årstidene, selv om vi hele tiden lengter etter noe annet.
  Boka du skal kose deg med i dag, er drivende spennende. Har lest den og den kan virkelig anbefales. Ha en flott søndag

  SvarSlett
 3. Heisann:)

  Artig historie...Ja trasig vær kan "ta knekken" på hvem som helst det..;)
  Rimelig lei av snø,regn og vind jeg også nå, men vi går jo forhåpentligvis lysere tider i møte da:)

  ha en strålende flott gull søndag;)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 4. Huff ja dette været er sannelig meg ikke lett...vi blir da aldri fornøyd heller da..hihi...Nå er det faktisk ganske mildt her, å det er DEILIG:)

  Kos deg masse med innesøndagen din:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 5. morsome innlegg og en herlige blogg.. Her kommer jeg snart inn igjen..

  Klem Ifra Birte

  SvarSlett
 6. Ja snøen ligger hos dere ser jeg!
  Vi har nok litt mer vår her på vestlandet.
  Ønsker deg en fin ny uke!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails