RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 6. februar 2011

NYE PLASSER

Forandring fryder!! De fleste damene er vel enig med meg i akkurat det. Vi flytter rundt på disse møblene mens mannfolka sukker oppgitt og himler med øynene og ikke helt skjønner vitsen. Menn flest setter jo fra seg en ting ett sted og der står det for evig og alltid! Sånn er det her i heimen. Jeg flytter rundt på ting, alt i fra blomster til pyntegjenstander. Husbonden merker aldri disse små forandringene. Men noen ganger må jeg ha hjelp og da må jeg igjennom en lang tale om hva som er vitsen med å drive å flytte om. Men stort sett får jeg viljen min og husbonden bærer i lange baner.


Kontorpulten har blitt flyttet ned. Den stod i gangen først, men jeg synes faktisk at den er for fin til å bli gjemt bort. Stolen som stod her ble nesten ikke brukt av oss. I den var det Picasso som regjerte.


Kan tro han var stor fornøyd når stolen havnet på gangen der han ligger om natta. Han har vel nesten ikke flyttet seg siden i går. Lykkelig han! Planen er å sette opp hyller til bøker og stålampa skal opp. Men først må jeg finne en kontorlampe til pulten og jeg vet akkurat hvilken jeg skal ha. Den gammeldagse biblioteklampa med grønn skjerm. Men jeg finner den ikke noen sted. Help..noen som kan hjelpe?

Den første hortensiaen er kommet i hus. Spennende å se hvor lenge den holder. Prøver meg hver vår, men stort sett takker de for seg etter en uke.

Sjekk den kule vasen jeg kjøpte på Ikea. I bakgrunnen ser du Fritjof. Det har vært full fart i helgen. På torsdagskveld skal jeg ærlig innrømme at jeg trodde jeg skulle bli sprø. Det var som om noen hadde satt en rakett i rumpa hans. Men han har blitt roligere nå, funnet seg til rette! Ikke lenge før han blir hentet, så nå koser vi oss litt ekstra.


Picasso har nesten ikke gått på gulvet siden Fritjof kom i hus, mens Da Vinci er skikkelig tøff og ypper hele tiden til bråk. Mors dårlige samvittighet endte med at jeg kom hjem med et leketeppe til kattene i går. Husbonden er sterkt bekymret for meg. Skal se jeg blir en gal kattedame om noen år. 
I dag skal vi ha middagsgjester, da blir det servert kalunbryst med fløtesaus og ostegaratinerte poteter. Nam nam.

Ha en flotters søndag!


10 kommentarer:

 1. Morsomt med ominredning. Så flotte bilder fra deg. Ser ut som du har et koselig hjem. tenker nok katten ble fornøyd ja. Katten min har ynglingsplassen sin i en kurvstol jeg har.. der ligger nemlig en skinnfell som er god, myk og varm.
  Ønsker deg en flott søndag!
  klem fra Thea

  SvarSlett
 2. Kjekt med forandring. Vart fint=) Ha en fin søndag klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Det er forandringer hle tiden her og det er ingen andre enn meg som ser det - men jeg blir som regel fornøyd da :) Forandring fryder ja og det ble kjempe fint hos deg :) Hvis det er de gamle skrivebordslampene som har grønn glassskjerm så har jeg lest et sted at den kan bestilles på Lampehuset :)

  En fortsatt god søndag ønskes deg fra meg.
  Klem klem

  SvarSlett
 4. Herlig med forandringer :) Det gjør noe med enn selv :)
  Må ha noeo forandringer hjemme jeg iallfall :)
  Fint hos deg!

  Klem fra Solveigi svingen

  SvarSlett
 5. Hihi, kjenner meg igjen i den ommøbleringsbiten ja! Og at mannen sjelden merker noe til det før det er snakk om større ting og når hans hjelp trengs :) Syns rokken er utrolig fin!
  Ha en fin søndagskveld.
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 6. Hi hi, du får passe deg så du ikke blir ei smårar kattedame ;)
  Kjempekjekt å flytte på ting! Små detaljer kan gjøre så mye.... Kan dessverre ikke hjelpe deg med lampa.... men lykke til! Og ha ei fin uke§!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 7. Jeg kan omtrent ikke vaske en gang før jeg må flytte om på ett eller annet;)...I stua har jeg endel ting jeg ikke er fornøyd med, men du å du så vanskelig å få det til...arg....!!:)

  Nydelig skrivebord...skjønner godt at du vil ha det i stua ja;)

  Ha en fin ny uke:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 8. Hej
  Nu drar vi igång årets vårteckensutmaning, hoppas att du vill vara med igen. Gå in på länken och följ instruktionerna. VI har fått lite respons från media, och det kommer säkert att bli många som följer utmaningen i år.
  http://humlebacken.blogg.se/2011/february/varteckensutmaning-2011-startar-den-28-feb.html

  kram

  Viveka på Humlebacken

  SvarSlett
 9. Takk, ble fornøyd etter malinga :)
  Så heldige kattene dine er som fikk leketeppe da, hehe :) Er lett å falle for fristelsen å kjøpe noe til dem. Her ligger det strødd med katteleker og hundeleker, synes jeg finner dem overalt. Føler meg nesten som en småbarnsmor som driver og rydder lekene på plass i en krok hver kveld, hehe. Blir gal av å gå og tråkke på dem :)
  Ha en fin tirsdagskveld :)
  Klem fra Ida

  SvarSlett
 10. Fine ominredningen sin, og herlige dyra. Skal se du blir en gal kattedame til slutt ja. På snakk om gal katt, gikk min bananas i dag, og et eget innlegg om henne kommer i morgen. Moro når man fanger sånne øyeblikk med kamera.
  Flotte sommermøbler i innlegget over! Blir det sommer noengang i år da tro..? =O

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails