RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

torsdag 3. februar 2011

HUNDEPASSER

I helgen skal vi være hundepassere. Her i huset er vi veldig glad i dyr noe som foreløpig har resultert i to katter og to mus. Vi har prøvd oss på hund før, men etter et år med en omplasseringshund som trengte lykkepiller (dyrlegens anbefaling) måtte jeg dessverre kaste inn håndkle og omplasserte han til en engel som hadde mye mer erfaring med hunder med spesielle behov enn meg! Sorgen var stor når han dro, men heldigvis har den nye eieren holdt oss oppdatert med bilder og video så vi vet han har det bra! Når jeg så får spørsmål om å passe hunder er alltid svaret ja! Og ungene storkoser seg.
Kan man si nei til dette fjeset?


Hils på Fritjof. Fritjof er en fransk bulldog på 12 kilo med muskler! Han snøfter som en gris, elsker oppmerksomhet og er 7 mnd. Han har en anelse hint med hyperaktive gener der han spretter rundt omkring på gulvet. Sove sier du? Aldri
Kattene liker ikke Fritjof. Picasso hadde et lite vellykket møte som endte med at han datt ned trappa og dermed sitter å furter i vinduskarmen. Da Vinci er jo tøffere enn toget og innbiller seg at han kan banke alle med fire ben. Regner med at dette ordner seg etterhvert. Og hvis det ikke gjør det, så skal jo Fritjof bare være her i helgen, så kattene får igjen huset til søndag.

Men ærlig talt folkens. Er han ikke bare nyyydelig!! Jeg kaller han for "Gremlings". Dere husker vel Gremlingsfilmene fra det gale 80 tallet. Da tenker jeg på gremlingene etter møte med vann. Fnis:))
Vi skal i hvertfall kose oss i helgen!! Masse turer og mye leking. Så tror jeg alle er fornøyde når søndagen kommer. Er det ikke sånn det er å være barnevakt da? Gøy når de kommer og godt når de drar;)


Ha en flott kveld!

7 kommentarer:

 1. Så herlig liten bulle♥♥♥♥
  Mange som tenker på den filmen når de ser min Mops også *ler* men jeg liker små rynketryner jeg ;)

  Kos deg som hundepasser i helgen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Han var nydelig og dere kommer til å kose dere så masse :)

  Ønsker deg en fortsatt god kveld og
  snart en god natt.
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Han ser kul ut =) Jeg er også veldig glad i hunder, har en liten en selv. De sprer så masse glede i hverdagen!

  SvarSlett
 4. Så kul kis;) Og Fritjof, kult navn ♥ Artig og passe slike søtinger;)
  Og jepp, jeg skjønner godt hva du mener med Gremlings, ligner veldig, hihi!

  Kos dere som barnepassere...

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Helledussen for et fjes. Også ser det ut som han smiler hele tiden. Kan ikke bli i dårlig humør av det gliset der.

  SvarSlett
 6. For et herlig uttrykk på den hunden. Tenker dere koser dere skikkelig. Det er mye glede med menneskets beste venn.....

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails