RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 1. januar 2011

SLUTT PÅ KOS?

Jula går mot slutten og de fleste av oss har vel så smått begynt å kaste ut alt krimskramset den bærer med seg. Rart hvor fort jula er over når man tenker på hvor lang tid vi har gledet oss til jul og forberedt hvor perfekt denne jula skulle bli. Ny julepynt ble kjøpt inn i sommer, pakkene pakket inn i flott papir og julemenyen for hele desember ble planlagt i oktober. Alle julebesøk både hjemme og borte hadde man full kontroll på og man gledet seg til å kose seg. Her skulle det kun være kos og null drama! Alle var snille mot hverandre og man slapp noen mynter oppi gryta til Frelsesarmeen og ga en slant til han som stod utenfor vinmonopolet når man gikk inn for å handle til kosejula.Hva skal vi nå gjøre når jula er over? Skal vi slutte å kose oss? Kommer hverdagen med et smell? Unger som skal hit og dit. Jobben krever ekstra timer. Huset flommer med rot og halvferdige prosjekter. For penger er mangelvare etter all julematen og julegaver. For å ikke snakke om alle regninger som kommer i januar. Glem januarsalget for strømregninga kommer til å blåse bort de ekstra kiloene du spiste på deg.


Men det er kanskje da den virkelige kosen kan ta til. Tenne mange lys, herje med ungene og krype under pleddet med sin kjære. For jeg må med hånden på hjertet innrømme at jula til tider er ganske oppskrytt. Man skal på død og liv ta igjen for all den tiden man ikke har hatt og den dårlige samvittigheten man har fått, i løpet av 10 kjappe dager. Nei, det er når hverdagen kommer, man virkelig skal passe på å kose seg masse med sine kjære. Det er når hverdagen kommer man skal kaste en slant oppi gryta til Frelsesarmeen. Det er nemmelig hverdagen som teller! 

Ha et flott nytt år!


3 kommentarer:

 1. Kjempeflott innlegg, og du har helt rett! Det er de små øyeblikkene og hverdagen som virkelig betyr noe :)
  Alle gode ønsker til deg i det nye året, jeg kommer til å følge deg ivrig selv om det ikke blir så mye interiør.

  Klem fra Ida

  SvarSlett
 2. "Livet er hverdager og små øyeblikk av lykke" er det et ordtak som sier. Vi må ta vare på disse hverdagene. Kjempebra innlegg. Håper du får et flott 2011.

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig, så enig!
  Jul er kos og hygge, men jula varer en ukes tid. Hva med de andre 51 ukene i året? Jeg har pakket sammen julepynten i dag, jeg er klar for ett nytt år. Og jeg skal fortsette å kose meg. Jeg skal fortsette å gjøre noe bra for meg selv og andre.

  Riktig godt nytt år til deg!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails