RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 31. desember 2010

MINE NYTTÅRSFORSETTER

Jeg bruker aldri å ha nyttårsforsetter, har ikke viljestyrke nok til å gjennomføre de. Derimot har jeg mandagsforsetter. Hver mandag lover jeg meg selv at jeg skal kutte ut all snop og trene mer og røyke mindre (drikke gjør jeg jo så sjeldent allikevel), og hver tirsdag sprekker jeg.

Men i år bryter jeg tradisjonen (nei, ikke med mindre sjokolade) og lover at jeg skal bli flinkere til å blogge. Men sannsynligvis kommer jeg til å forandre bloggen litt. Blir nok litt mindre interiørstoff og mer skråblikk på hverdagen! Mister nok noen følgere men kanskje jeg vinner noen nye? Håper at de aller fleste av dere allikevel velger å gi meg en sjanse og følger meg videre.Grunnen til at jeg forandrer litt på skrivingen er at jeg faktisk er ganske engasjert i hva som skjer rundt meg, og de som kjenner meg godt vet at jeg bruker ironi på det meste. De gangene jeg har skrevet innlegg med glimt i øyet og ironi er de gangene jeg har flest treff. Derfor skal jeg satse litt mere på det.
Bildene i dag er fra rakett oppskyting på Batteriøya her i Svelvik. Da inviterer velforeningen på gløgg, stjerneskudd og rakettoppskytning for store og ikke minst små kl 1600. Et flott tilbud!


Da håper jeg dere alle får en flott kveld med mye glede og kjærlighet.
Et riktig godt nytt år til alle leserene mine og et håp om at dere kommer tilbake til meg neste år.
Klem

3 kommentarer:

 1. Godt nytt år. Gleder meg til å følge bloggen din i 2011:)

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 2. Godt nyttår:)

  Jeg følger deg hvertfall videre:)

  Nyttårsklem Ea

  SvarSlett
 3. Jeg vil ønske deg og dine et godt nytt år og takke for koselige hilsener og inspirasjon fra deg i året som har gått. Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen din videre i 2011! Klem fra Bekka

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails