RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 30. januar 2011

EN VAKKER SØNDAG

En vakker søndag og jeg har bare blomsterbilder å vise. Latskapen lenge leve! Men jeg skal en tur ut. Skal helt ned trappa og gå hele 3 meter bort til søppelkassa og videre 3 meter tilbake for å fylle opp fuglefrø til mine vakre venner! Ungene derimot er sendt ut og i akebakken. Kan ikke sitte inne i det fine været. Steike, fei for min egen dør liksom! Hvordan mor er jeg? Men i mitt forsvar så har jeg faktisk litt å gjøre inne. Vanne blomster, vaske ørtenhundre vaskemakiner, legge sammen klær, lage spansk gryte med ditto foccacia brød og hjemmelaget tzatziki til. Og ikke minst, den beryktede symaskinen skal frem slik at jeg får lagt opp buksa som endelig passer etter snart fire uker med null sjokolade. Har vært så flink!!


Og da kan det kanskje være greit at mann og barn er ute av huset. Jeg er nemmelig ikke en som koser seg sammen med symaskinen. Jeg sitter ikke å syr for moro skyld nei! Jeg begynner faktisk å prate et helt nytt språk når symaskinen kommer på bordet. "Bannespråket" kalles det her i heimen. Da spyr jeg ut eder og galle. Rart jeg har symaskin egentlig, jeg mener, rart den ennå ikke har flydd ut av vinduet.
Nei, nå er det noen som sitter og roper ute. Bildet er fra i fjor. "Fengselet" er tomt for mat nå og det ser ut som om de er sultne!


Ønsker dere en vakker søndag...uten banneord;)

4 kommentarer:

 1. Høres ut som du har mer enn nok å gjøre inne,å da liker jeg også å sende både mann & barn ut. Er ikke sikkert jeg kommer med så fine ord når jeg syr heller,men men..
  Ha en fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Hehe...kjenner til den med symaskina ja....derfor syr jeg ikke;)...hehe...

  Deilig å kunne sulldre rundt inne i fred og ro:) Man får gjort så mye da:)

  Tusen takk for gratulasjonhilsen til Thea:)

  Ha en fin dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Hihi, det er bare å banne i vei det, ihvertfall når ungene er sendt ut. Sånne late søndager er det beste jeg vet, dulle litt her og dille litt der.
  Og grattis med vekta, jeg er i god driv jeg også! -3,5 kg denne måneden og buksene begynner å bli vide i livet. Det er så digg, for jeg føler meg så mye mer vel med meg selv.

  SvarSlett
 4. Og ja, det glemte jeg jo helt - tusen takk for kommentar på teppet mitt. Det er lang vei å gå/hekle, men det er bare å ta tiden til hjelp. Jeg også synes fargene er skikkelig fine, det må jeg bare si. Jeg er så lei av vinter og grått, på tide med fargefest og vår!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails