RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

torsdag 27. januar 2011

LEKKERT....MEN PRAKTISK???

I mange hjem er det hvitt som dominerer, også her i huset. Når vi skulle pusse opp, valgte vi (jeg) lyyyse farger. Masse av interiøret ble også malt hvitt. Kjøkkenet hadde jeg allerede sett meg ut for mange år siden. Hvitt selvfølgelig. Og jeg elsker kjøkkenet mitt! Vi tilbringer mange timer på kjøkkenet pr dag, derfor kjøpte jeg også en kjøkkenbenk som ble malt hvit! Og her sitter jeg og beundrer kjøkkenet!


Problemet oppstår når du går nærme. Da ser man at hvit kjøkkeninnredning funker dårlig. Alt vises. Fett gjør innredingen gul og flekker etter mat og kaffe vises fort! Så der går man titt og ofte med skurekremen og klut. Og jo mer man vasker jo mer  hyper blir man og mener det er flekker og fett overalt...som ikke går bort uansett hvor mye man gnur. 
Da var faktisk kjøkkenet i gammel huset mye mer praktisk! Det var ekte eik kjøkken som kostet en liten formue når det ble montert (ikke vi som monterte det) og faktisk var veldig praktisk.
Her var ikke fettflekker og andre matflekker noe problem...det var nemmelig sjeldent jeg så det (merktes når jeg hadde storvask). Jeg gikk ikke rundt hele tiden med kluten og gnikka og gnudde.
Det er vel egentlig ikke bare den hvite kjøkken innredningen det gjelder. Alt som er hvitt funker egentlig veldig dårlig når man har små og store barn. Det blir flekker på møbler og etter katter som finner ut at de skal spy på det hvite teppet og ikke på gulvet. Men jeg må vel bare innrømme at uansett praktisk eller ikke, så er det veldig lekkert med hvitt! Både på møbler og vegger! Så får jeg bare løpe litt ekstra rundt med vaskekluten.


Ha en flott kveld med eller uten vaskeklut!

5 kommentarer:

 1. Ja det problemet der kjenner jeg til gitt!!:) Men det er som du sier, det er fint med lyse farger...så da får vi vel rulle rundt med vaskefilla da;)

  Ha en toppers kveld:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. Nydelig kjøkken! Skjønner godt du er fornøyd med det :)

  Vi har lys eik, nå 10 år gammelt. Fungerer veldig bra. Synes det er ganske fint med sorte granitt benkeplater og mye vitrineskap, men når det er slitt blir de nok levert til spraymaling - og tenker det blir hvitt?! :)

  Man får heller bare overse flekkene og kose seg med dempet belysning :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg måtte virkelig le av det med oppkast midt på det lyse teppet, det skjedde nemlig her i går. Men her var det hunden, og ikke katten som gjorde det. Kom sliten og lei hjem, også kaster hun opp MIDT på teppet, en stor, gul flekk. Ble nesten på gråten, og lovte meg selv at jeg burde kjøpe mørke tepper. Men bare få minutter senere fant jeg ut at jeg fikk jo bare dra det ut i garasjen IGJEN da, og skrubbe det IGJEN! Det var jo tross alt bedre å skrubbe litt og kunne beholde de fine, lyse teppene som jeg liker så godt. Hehe, vi kvinnfolk vet å skaffe oss ekstra jobb, men hva gjør man ikke for drømmeinteriøret ;)

  I gamle leiligheten var det hvit kjøkkeninnredning, og jeg skrubbet og vasket kaffeflekker. Likevel er jeg ikke i tvil om at jeg hadde malt kjøkkeninnredningen vår hvit nå, hvis jeg bare hadde fått tillatelse av mannen ;)

  SvarSlett
 4. ja er det ikke sånn det er da? det meste som er lekkert er ofte ikke så veldig praktisk?! hehe her flyr jeg også rundt med vaskefilla titt og ofte spesiellt på kjøkkenskap/skuffer...
  men nå har jeg lagt den fra meg og koser meg med alle de flotte bloggene:)

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. He he.. nei praktisk er det IKKE med alt det hvite. Men lekkert? JA så absolutt. Jeg har også alt hvit, ingen katt, men en svart hund. En hund som for tiden har "røyte" periode.Så støvsugeren er i bruk ganske ofte. Men hvit har jeg d:) For det er bare lekkert:))

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails