RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 19. desember 2010

MER NAMIS

Jul blir ikke jul uten masse sukker her i huset! Da har vi fritt frem for sukker for både store og små og ingen får dårlig samvittighet. Bare å pusse tennene veldig godt. Og mor sjølv skal begynne et bedre og lettere liv 1 januar!! Skal prøve å få det til i år 2011 og ikke 2012 da.


Så i går lagde jeg peanøttfudge. Første gang og etter responsen å dømme blir det nok ikke siste gang. Men dette er søtt folkens. Søtere enn ti søte kattunger! Ble alt for søtt for meg, og det skal godt gjøres! Husbonden derimot koser seg med fudgen. Ble 3 glass. To glass ble satt bort og titter frem på juleaften. Et glass ble satt på bordet og kan nytes nå.


Jeg for min del lar fudge være fudge og gleder meg heller til all sjokoladen jeg har kjøpt og lagd. Blir sukkerjul i år å:)
I kveld blir det julekonsert i kirken. Dessverre midt i håndballfinalen, men det fikser Getboxen. Derfor logger jeg meg ut av internett kl 1700 og nekter å prate med noen til jeg kommer hjem igjen. Da skal vi kose oss med finalen...og litt sukker.
HEIA NORGE!!
Ha en flotters kveld!

3 kommentarer:

 1. Det ser veldig godt ut. Har fått meg et glass med fudges i huset jeg også, og så har jeg laget sjokolader etter din anbefaling. De har ikke stvnet ennå. Det er jo godt da til tross for sukkeret....... Håper det blir en fin konsert, her blir det nok finalen.....Heia Norge.

  SvarSlett
 2. Å søtsaker er namis å det ja:) Har ikke laga noe godis selv i år, rekker det ikke..så da får vi støtte Nidar isteden:)

  Kos deg med finalen:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. Mmmmm... I jula koser vi oss, så hanker vi inn i januar :)

  Ha en finfin innspurt!

  Juleklem fra Tove

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails