RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 18. desember 2010

FERDIGPYNTET

Har brukt dagen i dag til å gå amok med julepynt. Har hentet juletre, blir faktisk levert på døren om noen timer. Men inn får det ikke komme før lille juleaften. Natt til juleaften kommer nissen med pakker og pynter juletreet i samme slengen. Vi har sååå snill julenisse:)


















Julenek er hengt ut med rød sløyfe og venter på småfuglene.





















Har flyttet inn noen nye nisser. Denne gangen i grått og hvitt. Litt usikker på om det er orntlig jul da. Julenisser skal jo være røde. Men jeg prøver i år.





















Flott gammeldags julenisse som katta allerede har dratt rundt på. Lys er pyntet med snøkrystaller.





















Peisen er også pyntet. Har hengt på julestrømpene til gutta. Men ser ut som om de blir ødelagt i år å. Var en pus som kom med engang. Han spiser nemmelig opp alt som er lagd av ull, og det var visst disse strømpene også.


















Lubne engler må jo også opp. Det er slik jeg kommer til å se ut når jula er over. Da er det jo fri flyt av sukker i dette julehuset.





















Dette ble mye julebilder. Kommer nok til å komme opp litt mer julepynt. Skal på med juleduker på lillejuleaften. Julestjernene kommer nok i hus samme dag. Varmepumpa dreper de superrask, så de varer nok bare noen få dager.
Her blir det hjemmelaget pizza til kampen og melkesjokolade til filmen. Nam, gleder meg.


Ha en julepyntet lørdag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails