RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 17. desember 2010

SLEMME MENNESKER

Jeg vil ikke kalle meg selv naiv, men noen ganger lurer jeg litt på meg selv. Jeg tror godt om mennesker til annet er bevist og da er det gjerne for sent og man blir brent. Noen ganger blir jeg så overrasket og sjokkert over hva vi er i stand til å gjøre mot hverandre. Både husbonden og jeg synes empati og forståelse for at vi er forskjellige er viktige ting å lære våre barn og hvis barna mine noen gang finner på å være slemme bare for å være slemme, tror jeg mor blir skikkelig furie
Her i blogglandia er vi veldig snille med hverandre. Vi legger igjen kommentarer der vi skryter av hverandre og bryr oss hvis noen skriver noe personlig og trist. Men er vi noen ganger "ulv i fåreklær"?

Jeg leser mange forskjellige blogger, ikke bare "shabby" blogger men også de som inneholder farge. Deribland All of Irina. Denne bloggen inneholder masse farger. Både i bilder og i det Irina skriver om. Det siste innlegget hennes fikk meg til å sette frokosten i halsen. Der takker hun for seg grunnet "anonyme" stygge og slemme kommentarer. I disse kommentarene blir hun regelrett mobbet for stil, smak og måten hun skriver på. Hvorfor lese bloggen hennes om du ikke liker den tenker jeg. Men det virker nesten som om enkelte synes det er gøy å legge igjen negative kommentarer uansett hva hun skriver. Da går det en stygg liten tanke i meg. Er det noen av oss andre bloggere som legger igjen slike kommentarer eller er det bare noen som surfer rund og plukker ut enkelte blogger? Hva er din erfaring. Er du plaget med slike kommentarer? Legger du igjen negative kommentarer. Da jeg skriver negative kommentarer tenker jeg personangrep og stygge ord.
Jeg håper alle åpner linken inn til Irina for å legge igjen en siste hyggelig kommentar!
Ta god vare på hverandre, og takk Irina for alle morsomme innlegg!!


4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. hei, man blir bare matt av sånt.
  ønsker deg en fin helg.
  klem fra sylvia..

  SvarSlett
 3. Du fantastiske vakre vene. Du er ett veldig epatisk og forståelsesfull menneske. jeg kommer til å savne dere alle. kan hende jeg kommer tilbake...akkurat nå er tanken fjern....men kanskje på nyåret engang :)

  jeg kommer innom deg vet du :) Tusen tusen takk for at du er du :)
  Varme klemmer :)

  SvarSlett
 4. Ja Irina sitt innlegg var det første jeg leste da jeg gikk inn på bloggen i dag å jeg ble så lei meg:( Forbaska dritt at de må sitte å lese en blogg de ikke liker...man er jo ikke tvunget til det akkurat!!
  Jeg syns det er helt forferdelig at folk legger igjen negative kommentarer...om det er noe jeg ikke liker ja da sier jeg ingenting!!:)
  Jeg legger KUN igjen hyggelige kommentarer:)

  Håper Irina vil komme tilbake til oss...:)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails