RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 8. november 2010

NÅR KULDA KOMMER

Når kulda kommer har jeg lyst til å dra til varmere strøk! Jeg koser meg ikke når snøen daler og nesa blinker rødt når du må ut en tur. Jeg sliter enormt med rød nese hele kulde perioden. Føler meg litt sånn "gammelmannsomhardrukketmassealkoholnese". 
Joda, koselig å tenne lys overalt og krype under pleddet med en god bok. Men jeg har funnet ut at å tenne lys funker faktisk på sommeren også. Dessuten går det ann å dra over seg et pledd når man sitter ute på sommernatta også! Men det dummeste med kulda er at varmepumpa og vedovnen går for fult. Og hvert år glemmer jeg at enkelte blomster ikke liker varmluft på seg.


Vet ikke hvor mange blomster som dør fort før jeg husker at de ikke kan stå i trekken. Så mens kattene koser seg i varmen, flyr jeg rundt for harde livet fordi jeg tror jeg kan redde de stakars blomstene. Tar litt tid før jeg kapitulerer og de går i søpla. Så må man kjøpe nye og ominnrede hele stua med tanke på varmen. Julestjerner her i huset, varer bare i kort tid.

Denne orkideen er snart ferdig for denne gangen. Men den blir satt bort, for den er jo helt genial siden den kommer igjen:))
Så mens jeg tar en tur rundt i blogglandia der de fleste koser seg med vinterbegynnelsen, legger jeg en raggsokk på nesa og stønner over kulda og lengter til et varmere land!! Må vel bare holde ut, det er bare 6 mnd til man kan kjenne varmen igjen!!


Ha en flott mandag!

5 kommentarer:

 1. jeg er faktisk veldig enig - vinteren hadde vært helt ok den - hvis det bare ikke hadde vært så kaldt - og så mye snø og is. sukk....

  SvarSlett
 2. Ja, nå begynner det å bli kaldt ute (og inne!) Kjekt med varmepumpe da - bare synd den tar livet av plantene så alt må flyttes på halve året!
  Ha en fin mandag :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Hehe...jeg må le;) Jeg liker heller ikke kulda, fryser bare jeg hører ordet vinter!!..brrr..Men når ungene har flyttet ut, ja da tror jeg jammen det blir å kjøpe leilighet i syden en eller annen plass;)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 4. Jeg liker meg best om sommeren jeg også. Synes det er så slitsomt å hjelpe til med vinterdresser og skisko dagen lang. Men elsker å sitte inne foran ovnen med interiørblader og kakao da

  SvarSlett
 5. he he... høres ut som mannen min ;)
  jeg er nå litt sånn at jeg liker alle årstidene jeg da, blir lei liksom... så for meg er det perfekt å bo i norge, mens mannen helst ville bodd i varmere strøk hele året. når sant skal siers så er min mann utrolig flink til å måke og fyre for meg så jeg merker vel ikke så mye til ulemene kanskje...

  klem anita s

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails