RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 9. november 2010

BLÅSEBORTDAGEN

I natt og i dag er vel den offisielle "blåsebortdagen". I hele natt har vinden smelt rundt hjørnene og "Velkommen" skiltet på døra har smelt i...døra.


Plantene som skulle pynte opp trappa hadde blåst en lang marsj når jeg kom hjem, og på tur hjem fra jobben fløy det et skilt rundt på bakken. Jeg fikk heldigvis tak i det så det ikke traff mennesker eller biler, og lagt det pent i veikanten. Altså, den offisielle "blåsebortdagen".


Ikke nok at man nesten ikke får puste når man beveger seg ute, men i enkelte vindkast er det jammen meg snø som kommer å. Dette er jeg ikke klar for kjenner jeg. Prøver å omstille meg til minus grader, snø passer litt dårlig!! I går fikk jeg telefon fra mamma som er i syden. "Uheldigvis" er det visst streik på flyplassen og de stresset litt siden de skal hjem til fredag. Skjønner ikke helt stresset med det! Der nede er det 30 plussgrader. Helt greit for meg å sitte landfast gitt!!


Ha en blåsefri tirsdag!

4 kommentarer:

 1. Hehe ja skulle ikke bekymret meg i det hele tatt om det ble streik jeg nei:)

  Her er det iskaldt, har vært ned i 16 minus...usj liker ikke kulde!!

  Ha fortsatt fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Må le jeg også...for her smeller det også i hver krok, tenkte det var lurt å låse døra jeg, men skjønner jo at det er ute det skjer...hi.hi. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg også..lykke til i trekningen. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 3. hei hei
  det har vært blås bort dag i min del av fylket også i tillegg så har vi fra kl 14 idag blitt beæret med noe hvitt som har mikset seg fint inn i vinden... så det ble en frisk kveld på fotballbanen idag..

  SvarSlett
 4. Er det ikke rart hvordan vi vært år blir like uforberedt møtt av kulda? Vi håper vel at den vil holde seg unna litt til. Jeg er glad jeg har mye ved.......

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails