RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 27. november 2010

I MORGEN ER DAGEN!!

I dag har jeg ordnet litt til advent begynner. Fant ut at jeg egentlig vil ha helt fri i morgen, derfor tjuvstartet jeg og hengte opp julegardiner og satt frem adventsstaker i dag.


Kjempe fornøyd med gardinene som jeg kjøpte på Ellos.Hjemmelaget adventskos i år..litt uvant å ikke bruke den jeg pleier.


Lilla lys jeg ha! Advent er jo lilla. Men lilla og rødt passer ikke så godt sammen, derfor satt jeg denne på spisestuebordet.


Svibler må man jo også ha! Hjemmelaget denne å. Blir skikkelig imponert av meg selv jeg! I dag har jeg ordnet litt selv og ikke bare kjøpt ferdiglaget!! Jaja, kommer seg!

Puttet litt clementiner oppi en vase. Den lilla julestjerna digger jeg! Tror jeg må kjøpe flere i den fargen!

Bloggkroken min. Artig at den lille pc'n matcher julegardinene.
Det er den pynten jeg har tatt frem i dag. Blir ikke noe mere julepynt før vi skriver 1 desember. 
Da begynner vi å ta frem en og en juleting. Det er vår adventskalender. Gleder meg faktisk på å få opp pepperkakehjertene i vinduet. Da er det jul for meg!!

Ha en varm og trivelig adventsstund.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er koslig å gå rundt å "pusle seg fram til" et julehus. Det blir så lunt i huset...... Likte godt din form for julekalender.

  SvarSlett
 2. Heia !! LILLA og RØDT er så kult sammen jo !! jeg bruker mye det når jeg dekorer på butikke :)
  ha en fin uke :)

  SvarSlett
 3. Så sant så sant Irina. Men jeg er skikkelig feig!! Synes sterke farger er knall, men tør ikke å bruke det selv:( Dessuten bor jeg sammen med en mann som ikke er så begeistret for farger;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails