RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 22. november 2010

HVORDAN KLARER DERE DET????

Skikkelig julestemning overalt på blogglandia. Man kan nesten ikke gå innom noen uten at det skrives noe om jula som er i anmarsj. Dette begynte vel i oktober, men har virkelig tatt av i november. De ivrigste har allerede begynt å pynte til jul. At man gleder seg til jul, har jeg full forståelse for. Det å kose seg sammen med familie og venner, spise masse god mat og nyte noen velfortjente fridager..selv om juleaften er på en fredag i år.
Det jeg ikke skjønner er: Blir dere ikke lei av jula før den har begynt?
Jeg synes det er kjempe koselig å pynte til jul. Men før jul, kommer jo advent. Er glad for at jeg snart er ferdig med julegaveinnkjøp, men allikevel er det mye som skal ordnes før jul...eller egentlig ikke. Tar man seg en bakedag er jo mye gjort. Vi har ikke noe tradisjon å lage juledekorasjoner her i heimen. De som leser bloggen min vet at jeg er ganske håpløs til akkurat det, så jeg velger å kjøpe hvis det er noe jeg trenger. Men jeg trenger egentlig ingenting siden jeg har 4 esker julepynt i kjelleren. Når det kommer til pynting i heimen, bruker guttene å finne en juleting hver dag som de pynter med. Adventskalender! 
Men jeg vet med meg selv at når 1. nyttårsdag kommer, begynner jeg å klø i fingrene for å få unna jula og inn med våren (evig optimist).
Derfor; hadde jeg begynt med juleting i slutten av oktober, begynnelsen av november, hadde jula vært over før den hadde begynt.


Hvordan klarer dere??;)


Ha en topp mandag!
(PS. For de som evt. ble litt fornærmet beklager jeg, ikke meningen! Bare litt nysgjerrig)

4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke begynt med julepynt enda, og er da en av de få her inne i blogglandia, sammen med deg da ;)
  Begynner til advent jeg og alt forsvinner igjen 1 eller 2 nyttårsdag. Da har jeg fått nok !!
  Men vi er alle forskjellige, heldigvis ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Hei å håpp:)
  Jeg har heller ikke begynt enda, jeg pynter først til advent, litt nisser får komme frem da...så sper vi på litt om senn:)
  Så sånn er det..hehe:)

  Ha en fortsatt flottings dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 3. Jaaa, endelig en som tenker som meg. Trodde jeg nesten var den eneste 'kjerringa mot strømmen' :) Jeg omfavner innlegget ditt med begge armene og sier takk for at flere er som meg.

  Jeg har ihvertfall altfor mye å gjøre til å begynne pynting i heimen. Hvis jeg er heldig får jeg fisket frem adventstaken fra kjelleren akkurat i tide, og resten av pyntingen skjer siste uken før julaften (og det meste på lille julaften). Og så fort 2011 er et faktum er det bort med glitteret igjen. Jeg lurer sikkert meg selv, men da tenker jeg som så at 'nå kan våren bare komme....'

  PS! Tusen takk for melding hos meg, den ble satt veldig stor pris på.

  SvarSlett
 4. Klarer det ikke... om det er noen som helst trøst :-) Her går vi år nr. 2 i møte uten juletre, ser det ut som. Men til neste år....! Da! :-) Stemningen kommer likevel. Mye god julestemning i duften av julemiddag, familie rundt seg og hyggelige lys på bordet.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails