RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

onsdag 10. november 2010

DET LØNNER SEG Å SUTRE!

De som leser bloggen min har nok lagt merke til at jeg sutrer over været ofte. Kulden og vinden og ikke minst snøen får masse negative ord fra meg. Ble ikke noe bedre i morges da jeg våknet til dette:


Men hvis du tror dette blir ennå et sutreinnlegg om snøen som falt i natt og som jeg ikke får gjort noe med allikevel, så tror du helt feil!! Dette er faktisk et lite tips om at det lønner seg å sutre offentlig. For plutselig dumpet det ned en pakke i posten til meg her om dagen. Og når jeg pakket opp...jeg måtte bare hoppe litt i glede:

Der åpenbarte det seg gode og varme "Selbu votter" og et par tykke labber. Og det i lilla:) På lappen stod det som følger: Leser at du fryser fælt for tiden, her har du noe som holder deg varm!! Den snille engelen hadde jo selvfølgelig fått med seg at jeg har dilla på lilla. Pakken var fra storesøster Grete som jeg ikke har sett på 16 år, men hun får med seg alt jeg gjør siden jeg oppdaterer bloggen min. Tusen takk storesøster. Jeg setter uendelig pris på gaven og det brukes hver dag!!
Der ser dere. Det lønner seg å sutre slik at alle hører det. Engler har også ører!!


Ha en flott onsdag!

3 kommentarer:

 1. Oi har du ikke sett din søster på 16 år??!!
  Så snill hun er da som sender deg en slik flott gave;)

  Ha en god dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Må også si det som elin over her sa.. ikke sett henne på 16 år! ojda. men bevaremegvel så snill hun var som strikket gave til deg!!! Kanskje jeg må begynne å sutre også... hi hi...
  Kos deg med varme og gode fingre og tær!
  Og takk for rosende ord hos meg!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Hmm.. Tror jeg må lage et realt sutreinnlegg eller to. ;)
  Herlige strikkerier! Snille søster`n sin det. Man må ikke se hverandre for å være glad i hverandre. Sånn er det bare. :)

  Måtte le da jeg så innlegget ditt over det å lage ting. Føler det litt sånn selv til tider. Kaster meg over en hel masse med stort pågangsmot, men ser at det meste ender sånn "midt på treet". Er jo gøy å prøve da, for sluttresultatet skal jo strengt tatt ikke se ferdigkjøpt ut. Det er jo hele cluet. Hjertet ditt ble kjempefint det, selv om du måtte drepe hele skogen for å få det til. ;)
  Er ikke slem! Bare smiler med deg. Du skriver så godt. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails