RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

torsdag 11. november 2010

IKKE FØRST I KØ'N

I dag har jeg fri....vel fri er vel satt litt på spissen. Har jo et stort hus som skal ryddes og vaskes. En av ulempene da vi kjøpte større hus i fjor:). I mellom slaget tar jeg små pauser der jeg titter litt rundt i blogglandia. Må igjen bare kneise og si at mange av dere imponerer meg masse med alt dere lager. En ting er kreativitet, en annen er at dere faktisk får det til, helt selv. Jeg stod ikke først i kunst og håndverkkø'n når det genet ble delt ut nei! Men kreativiteten blomstrer ofte opp i toppen hos meg. Men hver gang jeg drar frem symaskinen, eller strikkepinnene ender det gjerne katastrofalt og i søppla.
Ta dette hjertet f.eks. Helt hjemmelaget. I våres la jeg merke til at "alle" i blogglandia lagde slike hjerter helt selv. Det må da jeg også få til tenkte jeg og ut i den store skogen måtte jeg. Hadde vel med meg et halvt tre hjem og sleit som bare det for å få bøyd grenene. X-antall brakk og jeg satt vel igjen med 8-9 stk. Men jeg fikk det til da. Var først etter en stund jeg fikk med meg at alle andre brukte bjørkegrener....
Men som sagt er det ikke viljen det står på. Det popper opp ideer hele tiden, jeg må bare få noen andre til å hjelpe meg med å gjennomføre det!

Denne rammen av et gammelt vindu er jeg kjempe stolt over at jeg fikk til. Var ikke så veldig vanskelig da, skulle bare mangle om jeg hadde klart å ødelegge det å. Heldigvis er husbonden en racer på symaskinen og annet huslige sysler, takknemmelig for den hjelpa!
Så i adventstiden og juletiden vi nå går mot, velger jeg å støtte handelsstanden og i år, som i fjor, gleder jeg meg til å shoppe litt nytt, samtidig som jeg sitter å drømmer meg bort i alt dere flotte damer klarer å produsere. Håpet er selvfølgelig at gullgutta kommer hjem med noe hjemmelaget!


Ha en flott torsdag!

7 kommentarer:

 1. Ha ha.. Herlig skrevet..
  Man kan ikke være god på alt :) Du har planene og ideene..

  Lekre hjemmestrikke "læsta og votta", holder deg god og varm da..

  Kos deg med vaskinga, det blir flott etterpå :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Hehe skulle tro det var meg du skrev om:)
  Jeg blir rett og slett grønn av missunnelse over alt det folk får til...;)
  Men det er bra det er noen av oss som ikke kan å, så kan vi holde liv i butikkene over det ganske land;)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. Du er veldig flink å fortelle om alt du driver med, da! Må jo bare smile av historien om hjertet :) Jeg blir også veldig inspirert av blogger og interiørblader - ville gjerne lage litt av hvert... Men som allerede nevnt, KJØPE kan man jo! Hva skulle ellers alle "kosebutikkene" leve av....!!!

  Ha en fortsatt fin rengjøringsdag!

  Beste hilsen Beate

  SvarSlett
 4. Et flott innlegg. Det kan fort bli litt mye prestasjoner her inne, derfor er det godt med kontraster. Jeg liker blogger som er lett blanding av det meste, og husk alle skal ikke kunne alt, vi skal utfylle hverandre. Litt kjedelig hvis alle strikket sokker i haugetall. Hva skal vi da med det? Vi får gjøre mer av det vi er god på uansett hva det er........

  SvarSlett
 5. Jepps... fikk det til.Så nå kan jeg kommenterte med profil..hehe.
  Så lekre sokker og votter..jammen er du heldig som har en storesøster. Godt vi er fler som ikke er no go på strikkepinner. Liker alle de søte små detaljene dine.. Sees vel på Aksjonskvelden på skolen idag..:)

  SvarSlett
 6. hei:) syns du er flink jeg:)
  kjempe fint det hjerte sånn kunne jeg også tenkt meg:)

  ha en fin kveld.

  klem fra kine

  SvarSlett
 7. Ja, man blir så inspirert av alt det fine man ser andre lager, og så er det jo moro når man får til noe selv også da :) Syns hjertet ditt ble veldig fint jeg da! Kjempekoselig med den rammen med de gamle bildene inni :)
  Nyt kvelden videre!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails