RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 3. oktober 2010

NIB - Utfordring - lopper

Så var NIB klar med en ny utfordring. Denne gangen "lopper". Her kan man også spe på med gamle skatter man har arvet eller kjøpt f.eks på Finn.no. Siden jeg er forholdsvis "ny" i dette gamet, har jeg ikke mange skatter overalt (ennå). Vi har noen møbler som er arvet og som betyr mye. Noe dill og dal jeg har arvet etter mormor som også har en stor plass i hjertet mitt. Men det er en ting som virkelig gir en god følelse i hjertet mitt og det er tallerkenen med bilde av to jenter. Den tallerken er noe av det første jeg husker som gjorde et stort inntrykk på meg. Den hang på kjøkkenet til mormor og etter hun døde hang den på kjøkkenet til mamma. Helt til vi fikk vårt eget "orntlige" kjøkken. Da fikk jeg overta den.


Jeg husker at jeg pleide å sitte på kjøkkenet til mormor og innbille meg om at det var bilde av storesøster og meg:)
Kaffekverna er første loppefunn til husbonden. Han er ikke like ivrig som meg når vi leter etter lopper, men denne kverna skulle han ha, og var så stolt når han fikk prutet den ned til 100,-.
Dette var mitt lille bidrag. Nå gleder jeg meg til å se alle andre sine!
Ha en flott søndag!!

5 kommentarer:

 1. Gamle ting som har fulgt en hele ivet betyr noe spesielt. Jeg husker den tallerknen din fra min barndom, må ha hengt hos en tante..... Den er nydelig. Men lopper er også morsomt.

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Fantastisk blogg du har!:) Kjempefine bilder og mye inspirasjon! Vi la oss til som følger:) Går det greit? Vi blir hvertfall alltid veldig glad for nye følgere:) Så håper jo det er ok:)

  Gleder oss til å følge deg videre:)

  God klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 3. Kjempe fin var den,skjønner at den betyr masse,syns du har en flott blogg,følger deg videre jeg,og blir glad om du kikker innom min blogg..ha en fortsatt strålende søndag..
  Klem fra fersk bloggeren Fruen (Heidi)

  SvarSlett
 4. Herlig med både en "loppe" med en god historie, og en som får en videreført historie hos deg. Er litt svak for kaffekverner selv, og denne var lekker. :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Herlige lopper :) Og kjempefin blogg du har!
  Takk for titten :)
  Klem Anette :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails