RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 1. oktober 2010

BURSDAG OG FLYTTING

Da er det helg igjen og denne helgen tror jeg blir innholdsrik gitt. Det starter i dag med feiring av husbondens bursdag. Pakker, god mat og god drikke. Gratulerer med dagen, mannen min. Elsker deg!

Vi fortsetter på lørdag med å stå opp tidlig (ugh) for å hjelpe mamma og stepappa med flytting. Heldigvis skal de ikke flytte så langt, så vi får håpe at vi blir ferdig i løpet av dagen/kvelden.
Søndag har nemmelig minstemann bestemt at han vil ha forandringer på rommet sitt (lik mamman sin?).
Han vil ikke ligge i høyden lenger, han vil ned på jorda, så da blir det å sage ned senga hans og flytte ut litt ting. Han har jo ikke så stort rom, men han tilbringer den meste av tiden sin inne på rommet til storebror.
For de som fortsatt lurer på om jeg kjøpte dyr eller billig spraymaling:


Det var skittentøyskurven som skulle få en "make over" slik at den passer bedre inn på badet. Sendte husbonden til Drammen for å kjøpe billig spray jeg, men grunnet dårlig tid endte han opp med den dyre. Så det så:)


Slik ble den. Nå passer den bedre inn!! Da er det bare monsterdusjen som ødelegger badet. Men, der har jeg funnet en løsning. Får jo ikke lov til å kaste den ut, er jo nesten helt ny så det skjønner jeg, men med litt fantasi løser alt seg! Må bare shoppe litt:)
Nei, har ikke tid til å sitte her. Husbonden er på tur hjem for å hente eplekaka jeg lagde i morges. Skal kose seg litt på jobben.
Ønsker alle en flott helg!

3 kommentarer:

  1. Gratulere så mye til husbond :) Ha en innholdsrik, spennende og riktig så flott helg med dine Gro - Beate :)

    SvarSlett
  2. Flott makeover....enn så enkelt man kan gjøre det og så fint det kan bli bare med litt maling)))

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails