RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 4. oktober 2010

SAG ER EN BRA TING!

Da var helgen over gitt. Og hu og hei hvor fort den forsvant. Med bursdagsfeiring, flytting av "gamlingene" (tulla mamma), og sist men ikke minst; "make over" inne hos minsten.
Da vi flyttet inn og valgte rom, var det minstemann som fikk det minste rommet og derfor var det han som fikk nye møbler på rommet sitt. Og øverst på lista stod en hvit og sort "himmelseng" fra Ikea. Han var så fornøyd når han fikk den og kunne ha en pult under.





















(Ikke bry dere om rotet)
Sånn var altså senga. Men den unge poden fant ut etter kort tid at det ikke var noe gøy å ligge i høyden og har mast en stund om å komme ned. Så til slutt ga husbonden seg og tok frem saga.


















Da kom endelig minsten ned på jorda og er såååå storfornøyd. Selvfølgelig skulle ikke størstemann være noe dårligere så vi måtte gjøre noen små justeringer der inne også. Men det får dere ikke se bilde av i kveld. Nå har jeg holdt på i 2 timer med å få laget dette lille innlegget. Har brukt opp all tålmodigheten min. Ansiktet er like rødt som jakka jeg har på meg, data'n har vært på tur ut vinduet x antall ganger, hvis ungene hadde vært i nærheten hadde de lært seg mange nye ord, og Get har hatt en lite hyggelig kunde på tråden. Nå er jeg lei!!! Hvor er sjokoladen min??

Ha en flott kveld så blogges vi når jeg har roet meg:)

Gro-Beate

4 kommentarer:

 1. Kjempefint rom! Der trives nok minsten veldig godt:):) Hvor gammel er han?:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Ja, hvor er den sjokoladen?! LOL
  Tregt nett skjønner jeg.. vet akkurat hvordan du har det. Noen ganger blir jeg så sinna at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, men det er heldigvis historie. Tror ikke mannen min hadde klart mitt humør hvis det problemet skulle vedvart.. hehe.

  Ønsker deg en flott uke!! Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Det skal være litt rotete på et barnerom. Helt riktig det, for det betyr at det leves der inne. Tøft rom til tøffe gutter er bra! :)

  Har kranglet en del med opplastning av bilder i dag selv, så jeg kjenner frustrasjonen ja.. Hva eeer det med dette egentlig? Puste godt ut, lagre, lukke og åpne det opp på nytt igjen. Noen ganger hjelper det. For all del; Ikke sleng pc`n i veggen. Vi vil jo ha deg her! :)

  Natti natt fra Huldra :)

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig rom både med sengen i høyden og på gulvet, ja de har det med og ikke kunne bestemme seg de små .... plutselig om noen uker skal du se han vil sove høgt allikevel ;o)

  ja den opplastingen ble jeg også sprø på .... fikk opp to bilder etter det som jeg følte var en evighet .... håper de fikser det snarest for jeg hadde jo så mye jeg ville blogge .... typisk ... men det var flotte bilder du fikk delt med oss .... selv om det tok tid *nikke-nikk*

  klem fra Babsy

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails