RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 26. september 2010

SIRENENE GÅR

Etter en laang natt med lite søvn, var det godt å legge seg på sofa'n etter å ha sendt eldstemann på jobb i morges. (Han er så flink og selger søndagsaviser.) Men "duppen" ble ikke lang da brannalarmen plutselig gikk. Jeg vasket klær i kjelleren og iom at varslene er seriekoblet regnet jeg med at det var der nede noe hadde skjedd. Jeg dyttet minsten ut og løp ned. Men der var alt i skjønneste orden. Etter å ha sjekket alle rom i 3 etasjer og hverken røyklukt eller varme var å se noen sted, var det inn med minsten (stod å frøys ute i pysjen stakar) og koble ned varslerern. Husbonden får gå en runde med den, han er jo "brannmann".
Plutselig var jeg ikke trøtt lenger, kroppen var full av energi og jeg fant ut at jeg kunne ta en skikkelig rydderunde. Dere kjenner dere sikkert litt igjen. Man begynner et sted, finner ut at man skal bare et annet sted og plutselig står halve huset på hodet og man blir nesten motløs over alt rotet.
Jeg fikk satt inn kjøkkenbenken med olje da. Men i farten kom jeg på at jeg virkelig har lyst til å skifte tapet bak ovn og kjøkkenvasken og den eneste tapeten jeg har funnet kostet over 700 kr rullen og nei, jeg kunne ikke bare kjøpe 2,5 meter som er det jeg trenger. Dermed satt jeg meg på nettet for å lete etter den tapeten.


Men den var ikke å finne der heller. Har du tips om noen nettsider hvor de selger tapeter tar jeg gjerne i mot!
Jeg har også kasten en haug med grønne planter i dag..eller eføyer. De er infisert av små mini edderkopper. De som kjenner meg vet hvor panikk jeg har for edderkopper, uansett størrelse, så de plantene "fløy" ut av vinduet. Huff og huff. Men da har jeg jo en god unnskylding for å kjøpe nye.Etter skrubbing av blomsterpotter og stressrydding er jeg nå endelig ferdig og roen har senket seg. Dermed ble jeg trøtt igjen gitt. Har sjekket brannvarslene og satser på at de holder "munn" slik at jeg rekker en høneblund før middagen skal på bordet.
Håper dere alle koser dere i dag!!

3 kommentarer:

 1. Har en tendens til å starte altfor mange prosjekter samtidig jeg også :)
  Håper du fikk deg en liten blund på sofaen i dag, da!
  Ha ei fin ny uke!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. For en effektiv frue :)
  Men så deilig å få unna endel og så blir det jo så kos etterpå..

  Flott at du likte lampen, jeg elsker kontraster og har både nytt og gammelt.. Ikke alltid mannen er helt enig, men det har en tendens å ordne seg :)

  Nyt den nye uka!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Du er bare ivrig og det vises rundt deg..
  Flott hjem og flott husfru))
  Jeg er hekta på tapeter foresten, masse herlig fra Borge,og storeys,(mine favoritter)anbafaler deg å dra på en tapet butikk å se på prøvene der,for å se det LIVE.Syes ikke det er det samme å se det på nett liksom..

  Ha ei flotters uke strålande solvær))
  Klems

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails