RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 25. september 2010

FORSTØRRER

Etter Ikea turen ble det selvfølgelig med noen småting hjem. Jeg har virkelig savnet et forstørrelsespeil på badet. Tror de fleste av oss jenter må innse at etterhvert vokser det hår i ansiktet som kanskje ikke har noe der å gjøre. Øyebryn som peker i alle retninger, et hår på haka som er sort, stivt og laaangt. For å ikke snakke om "barten". Og etterhvert som uønsket hår dukker opp, skjer det noe med øynene. Ting blir litt verre å få øye på. Og nei, vi trenger ikke briller, det er bare så utrolig dårlig lys!!
Derfor var det jo kjempe flaks at dette flotte speilet, med forstørrelse på den ene siden, kun kostet 49,- på Ikea. Kjøpte like godt to, kjekt å ha.

En liten sukkulent ble også med hjem. Syntes fargen var så fin. Dessuten trenger den minimalt med vann noe som er bra, siden jeg titt og ofte glemmer at jeg har levende grønne ting som pynter opp overalt.

I dag kommer storesøster på lunsj. Da skal vi kose oss med masse godt. Husbonden er avgårde og pusser opp hos andre. Ja, dere hørte riktig. Han hjelper noen andre.

I morgen "eksploderer" Drammen. Da blir det storkamp. Egentlig litt synd at RBK røyk ut av cupen. Hvis ikke, hadde kampen imorgen virkelig vært intens!!
Da står det bare igjen for meg å ønske dere alle;

en god lørdag!

2 kommentarer:

  1. Har du en litt dårlig dag i dag, Gro-Beate? :) Det var ikke måte på hvor elendig du ser ut :)) Ønsker deg en god helg iallefall.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails