RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 28. september 2010

TENKE TENKE.....

Nå jobber hjernecellene mine hardt gitt. Siden jeg har fri i dag kan man jo ikke sette seg i go'stolen med boka og kaste bort hele dagen heller. Jeg har da gjort litt i huset. Det som er litt dumt med det er at man kommer på flere ting man kan gjøre; flytte rundt på og i værste fall oppdage ting som absolutt skulle ha vært vasket.

I bakgrunnen på bildet ser du to stk kule lamper. De ble hengt opp før vi flyttet inn slik at vi hadde litt lys på kjøkkenet når vi pusset opp. Og vet du hva, blir nesten flau jeg, men har helt glemt at de skulle hatt en skikkelig vask. Så det fikk de i dag. Og vips så var de hvite igjen og ikke sorte...Ny pyntepute er kjøpt inn. Selvfølgelig fra Berles gårdsbutikk. Og i samme slengen fant jeg frem alle pynteputer som er lyse og stappa de rundt i sofa'n. Så nå er du heldig hvis du får plass til å sitte der. Men koselig ble det.
Greia er at det selvfølgelig dukka opp et (egentlig to) prosjekt. Og til det trenger jeg hvit spraymaling (bombe). Den lokale malingsbutikken som ligger rett rundt hjørnet her har spray til 129,-. Men hvis jeg drar inn til Drammen og Europris koster sprayen 40,-. Husbonden skal inn til Drammen i morgen og kan sikkert stikke innom, og siden jeg har fri på torsdag kan jeg jo ta det da. Trenger minst to bokser og det er jo penger spart når turen allikevel skal gjøres. Fornuften sier vent, men vent er et ord jeg har skikkelig problem med.


Så nå har jeg tent lys på kjøkkenet, satt frem litt godis bare sånn at roen skal senke seg og lysten til å løpe bort til malingsbutikken blir borte. Tror kanskje det er like greit at jeg binder meg fast jeg.
Vel vel, vi får se om det er fornuften eller ikke som vinner denne gangen.
Her i Svelvik er det nydelig vær i dag, men det blåser så det er skikkelig surt. Boblekåpa har kommet frem og jeg har allerede brukt den. Nekter å fryse;)

Ha en topp tirsdag!!

3 kommentarer:

 1. Hihi...da blir det spennende å se om du greide vente da....

  SvarSlett
 2. De hylleknektene er såååå fine! Tror jeg må skaffe meg noen til.

  klem Madelén

  SvarSlett
 3. Olá, você te muito bom gosto, adorei o blog, vou seguir. Um abraço e venha me conhecer também, será muito bem vinda.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails