RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 1. august 2010

STØTTER EN GOD SAK

I går var vi på garasjesalg på en gård i Svelvik. Der har det samlet seg en haug av villkatter og isteden for å avlive dem (uff), så har hun som eier gården klart å få en avtale med dyrlegen om billig sterilisering/kasterering og fått en avtale om billig for. Så igår hadde hun garasjesalg slik at hun slipper å ta fra sin egen lomme. Flere Svelvikinger har levert "varer" til henne for å støtte en god sak. Jeg hadde ikke ting å gi, og dessverre var jeg litt sent ute når det kom til "godbiter". Men fant et speil da:)

Speilet var flott, ikke plastikk, men tre, men kaskje ikke helt rett når det kom til farge. Så litt vasking og pussing og, selvfølgelig, spraylakkering, ble det midt i blinken.Likte "utskjæringene" som er i bue. Svigermor har påpekt at mye er i bue hjemme hos oss. For å være ærlig er ikke det noe som jeg med vilje har gjennomført, men tydeligvis har det liggi i bakhodet mitt når jeg er på jakt.

Det andre speilet fikk plass ved tallerkenhylla. Så da kan jeg sjekke håret før jeg åpner døra når det ringer på:))
Vi har fortsatt feriegjester så dagene flyr avgårde med sene kvelder og stinne mager. Gleder meg faktisk til hverdagen kommer igjen. Apropos stinne mager; får vel begynne på middagen. Tidlig middag i dag slik at vi kan spise noe godt til kvelden også;)

Ha en flott søndag!!

5 kommentarer:

 1. Heisann:)

  2 flotte speil du har fått tak i da:)
  Ble kjempe fine:)
  Ha en strålende dag:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!
  Sender deg gjerne:) Kommer i høst!
  Gos sommer videre:)

  SvarSlett
 3. Hei! Så fint å støtte en god sak og når man i tillegg finner så fine ting er det jo en vinn vinn situasjon ;) Vakre speil! Klem fra Gry

  SvarSlett
 4. Fint å kunne støtte en god sak OG få med seg noe lekkert hjem! Ble kjempefint -og speil er jo kjekt å ha.... må jo sjekke sveien ;)
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Så flott at hun stiller opp for villkattene! Måten hun gjør det på er jo så absolutt av det beste. Hadde bare alle katteeiere vært sitt ansvar bevisst og sterilisert/kasterert de selv. Blir jo så lei meg hver gang jeg hører om katter som får kull på kull, og eierne bare avfeier det med et skuldertrekk og kommenteren: -Det er jo bare å slå de ihjel.. Sånt gjør meg så eitrende sint! Jeg blir varm i hjerteroten når andre stiller opp for dyra.

  Så flott et speil! Er helt enig i at det ble mye finere hvitt, for det så litt plastikk ut i sølv ja. flotte saker du finner, som sklir rett inn i interiøret du har fra før. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails