RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

mandag 2. august 2010

BEGYNNER PÅ MANDAG....

Har du lagt merke til at nesten alt begynner på mandager....
Jeg er ikke unntaket, begynner til mandag hver uke jeg. Har nemelig to store uvaner som lett tar overhånd. Avhengi av Cola Z og sjokolade. Sjokolade i lange baner. Alt av sjokolade. Er ikke kresen jeg nei, spiser alt!!! Selv om inntaket av sjokolade er høyt, har det gått veldig fint med tanke på eventuelle bilringer. Jeg har bare trent litt ekstra slik at jeg kan nyte en sjokolade etterpå. Men siden ryggen fant ut at den skulle være litt vanskelig, har jeg måtte kutte ned på treningen. Plutselig så jeg i speilet at Mitcilengmannen var farlig nær.

Skjønner også at det ikke står så bra til når hodet sier at "joda, kutt ut fokosten og ta deg heller en sjokoladebit. Mye sunnere":))
Nei, nå må jeg slutte!!! Sjokolade skal kun spises på lørdag, (det er jo dette ungene får beskjed om) resten av uka skal det leves sundt!! Kutte ned på brusen og inn med mer vann. Selv om jeg ikke kan trene hardt, kan jeg gå en tur hver dag!!! Mannen min må jeg også gjøre noe med!! Han er så snill og kommer hjem fra butikken med, ikke en, men to poser bamsemums. 2, ikke 1, store sjokoladeplater.

Han må dresseres til å forstå at selv om jeg roper at jeg måååå ha sjokolade og truer han med evig pine, skal han ikke kjøpe sjokolade. Heller låse meg inn på badet!! Der kan jeg sitte til lørdag! Tror dette kommer til å gå bra jeg. Er jo mandag i dag, da er det bare å begynne...må bare spise opp sjokoladen i skapet først;)

7 kommentarer:

 1. hei. Har fulgt bloggen din en stund..kjempe fin blogg..
  du skriver utrolig bra.. gøy å lese..
  vurderer faktisk å starte med blogging selv..

  hilsen fra Randi..på Hitra

  SvarSlett
 2. Hehe.. Off,ja den sjokoladen er en farlig venn! Er altfor glad i sjokolade selv & kan gomle til den store gullmedalje,før kunne jeg det uten at det syntes.. men etter 2 barn & lite overskudd til egen trening begynner det å vises. Så jeg skal ta meg selv i nakken nå etter ferien,da blir det bare sjokolade på lørdager.
  Ha en vidre fin mandag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 3. Hei Randi.
  Tror jeg vet hvem du er;)
  Lyst å begynne å blogge? Go for it!!! Kjempe gøy!!! Slenger meg på som følger med en gang jeg;)
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 4. regner med du vet det ja..
  ja tror jeg må begynne med blogging til høsten..
  blir jo inspirert av dere bloggere..

  Randi

  SvarSlett
 5. Hi hi hi.... å jeg vet så inderlig godt!!! Og siden jeg hadde bursdag i dag, med kakespising, godis og brus, så kan jeg jo ikke begynne før NESTE mandag....
  Fikk forresen løpetights i bursdagsgave... tok hintet ;) he he he....
  Kos deg!
  Klem fra
  Lise

  SvarSlett
 6. En god påminnelse for oss alle. Vi får begynne på mandag.........
  Kansje prøve å venne seg til 70% sjokoladen? Det er jo litt bedre.

  SvarSlett
 7. Hmm.. Hva med et lite kompromiss? Kutte ut brus i ukedagene, og unne seg (litt) sjokolade? Det hjelper masse, om man drikker mye brus til vanlig. Sjokolade er jo faktisk litt sunt også sies det, så når hungeren står på som verst er det sikkert riktig å ta seg (noen få..) biter. ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails