RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

torsdag 29. juli 2010

DRØMMEN OM DRØMMEFERIEN

I dag er det grått og trist i Svelvik. Men skal jo ikke klage siden vi har hatt bra vær denne sommeren.
Jeg har ikke blogget noe mye disse mnd. Har hatt masse feriegjester, så da må man bruke mest mulig tid på de. Ferien i år har bestått av 6 dager med Hitra-tur, resten har vi vært hjemme med feriegjestene. Og enda kommer flere. Skal ikke legge skjul på at man sitter og drømmer om havutsikt, palmer og bølgeskvulp.Denne utsikten fra hotellrommet er fra Alexandra beach, Agia marina på Kreta. Her har vi vært to ganger. Det var ferie. Totalt avslapning, ungene var i vannet nesten hele tiden og voksne bare koste seg. Egentlig var det dette vi hadde trengt etter året som har gått. Huskjøp, hussalg (som skapte mye frustrasjon), renovering, jeg som plutselig stod uten jobb og med en rygg vi enda ikke vet utfallet på. Vi hadde virkelig fortjent en uke eller to her ja!!

Det bildet her er helt konge. Skjekk håret:))
Vel, her sitter jeg i dag og drømmer. Regner med at jeg ikke er den eneste. Men samtidig føler jeg meg heldig siden jeg sitter i drømmehuset som vi har brukt mye tid på og som er akkurat som vi vil ha det!!
Kanskje vi kan nyte Kreta neste år??

Har du hatt en deilig ferie i år??

Uansett ønsker jeg deg en flott torsdag enten du har regn eller sol.

2 kommentarer:

 1. Hadde gjort seg med et par uker på et sånt sted, ja... Det er kjekt å ha hjemmeferie, men det blir jo ikke helt ferie likevel... "Ordentlig" ferie for meg er ferie fra hverdagen; dvs matlaging, støvtørking, hus- og klesvask... Og da er det hotell som gjelder ;)
  Du får kose deg i drømmehuset, håper ryggen blir bra og at det neste året blir en salig opptur :)
  Ha en herlig dag!
  Klem fra
  Lise

  SvarSlett
 2. Deilig med drømmer -de er helt gratisk.. Og plutselig endrer de seg fra å være drømmer til å bli planer.. En gang - kanskje :)

  Drømmehuset er viktigere, det er der man tilbringer aller mest tid, henter krefter og nyter hverandre og både hverdager og fest!

  Regner hos oss også, jeg kom tilbake etter to uker på hytta i nord med snuppene mine. Labert vær, men noen fine soldager -og nyyydelige solnedganger!!

  Flott ble tallerkenhyllen din nedenfor! Så herlig når det blir akkurat som man ønsker

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails