RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

onsdag 11. august 2010

ALT PÅ ENGANG

Her i huset er vi "makelig" anlagt. Det vil si at vi er veeldig glad i å være late. Men når vi setter i gang med prosjekter skjer det gjerne flere på engang. Er ikke like smart hver gang, men det funker for oss.
Som sagt fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe med spisestuebordet. Det så skikkelig "møkkete" ut. Det var pusset ned og beiset med beis og lakk blandet sammen. Lakk vet vi jo gulner med tiden...

Nå er det malt hvitt, og jeg har brukt vannmaling som ikke gulner.

Henger bedre sammen med resten av møblene nå. Dessuten har jeg tatt bort noen stoler. Tellte 10 stk stoler nede, det trengs ikke, så nå er de satt bort!!

Spisestueprosjektet vokste i omfang, da jeg fant ut at jeg skulle ta en runde på kjøkkenbordet og alle stolene også, samtidig som husbonden lagde ripsgele. Huset så totalt bombet ut. Men begge prosjektene ble gjennomført med glans!! Fant ut at jeg ikke skulle trekke om stolene før kattungen blir større. Han har en tendens til å kvesse klørne på stolene:(

Hentet frem krakken slik at ungene rekker opp i skapene. Er så lei at de står og roper at de ikke får tak i glass. De gidder ikke å bruke stoler så kanskje det blir litt lettere med en liten krakk?

Er det flere som har denne tallerkenen? Denne har hengt hos mormor og mamma, nå henger den på kjøkkenet mitt og hver gang jeg ser på den gir den meg en god bardomsminnefølelse i magen!! Elsker den!

Prosjekt rydding og vasking av hus er nå igang (selv om jeg sitter her). Husbonden har ordnet en overraskelse til fredag, vet ikke hva som skjer, har bare fått beskjed om at han har tatt fri hele fredag og at noe skjer. Spennende samtidig som jeg ikke liker å ikke ha kontroll. Litt stresset kjenner jeg. Men får bare stole på at han vet hva han gjør;)

Ha en flotters onsdag!!

6 kommentarer:

 1. Så flott det ble i hvitt! Ja det baller ofte på seg når en først begynner..men morro når man blir fornøyd:)

  Tallerkenen du viser frem har jeg sett ofte, men har den ikke selv..men har en annen tallerken som jeg fikk av oldemor.. den gir meg de samme minnene:)

  Ønsker deg en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Det ble utrolig lekkert!!! Så spennende med overraskelse!!!! Jeg er omtrent like spent.. hi hi... håper vi får vite!
  Ha en flott kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Hvitt er alltid en god løsning (selv om jeg knapt har et hvitt møbel selv). :)
  Er det ikke litt gøy når det baller på seg også da? Det blir jo så fint til slutt! :)

  SvarSlett
 4. Hei :-) Så fint og lyst det ble :-) Du har virkelig vært effektiv :-) Åh så spennende dag i dag for deg da :-) håper du kan dele hva som skjer i dag med oss senere :-) Hihi :-)

  I natt ga ungdommen seg først klokka 0630 i DAG!! tror jeg blir gal snart! og utrolig sliten :-(

  Håper du får en fin helg :-) Jeg og jentene reiser på hytta i dag :-) Fredelig og deilig :-)


  Klem

  SvarSlett
 5. Så nydelig det ble i hvitt, kjempefint. Så flink du har vært. Spennende med overraskelse...
  God helg til deg og dine!
  Klem Elizabet

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails