RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 6. mars 2012

MANGE BALLER I LUFTA

Her er det mange baller i lufta og jeg håper ikke alle faller på bakken samtidig. Noen ganger skjønner man bare at det ikke ender bra, men jeg krysser fingre og håper alt går som planlagt!
Konfirmasjonsplanleggingen har begynt for fullt. Eldstemann skal i ilden i mai, og det er jo masse som må planlegges. Har aldri gjort dette før men tar ting etterhvert. Må bare si takk til Hilde som tipset meg om at jeg måtte bestille mat og ikke vente en måneds tid. Der hadde vel den først ballen gått i gulvet!
Stuemaling er også under planlegging.


Som dere kan se er den ene veggen i stua blitt et fargekart. Men alle fargene som har kommet opp har blitt "kastet". Den fargen jeg likte best var for lik fondveggen, og siden de veggene ikke skal males så må jeg finne en annen. Foreløpig er de altså for mørke, for lyse eller for grønne. Så letingen fortsetter, ikke så intenst da, siden jeg tror jeg vet hvilken jeg skal velge.
Malingen skal foregå i påsken. Siden jeg skal jobbe blir det ikke noe ferie på meg. Mann og barn derimot skal avgårde!

I samme slengen skal jeg ta gjesterommet. Det var tidligere minstemann sitt rom, og går i fargene eggehvit (hvorfor???) og grått. Her tror jeg det blir lilla gitt. Utrolig mange fine lillafarger som finnes!
Og når jeg likevel har malingen framme kan jeg jo ta soverommet vårt å! Her kommer fargen som jeg har prøvd på stua. Lysbrun sammen med den blålilla fondveggen. Lekkert blir det!
Men sjangsjen for at jeg får tatt alt dette iløpet av påsken er vel minimal. Sjangsjen for at jeg kollapser på sofaen etter endt arbeidsdag er nok større. Men der det er liv er det håp!
Fortsatt tar jeg i mot tips til farger i stua! Hjelp mottas også. Ta med pensel!


Ha en flott tirsdag!


5 kommentarer:

 1. Hehe, det er godt å ha planene i orden, da. Ting tar bare så innmari mye lenger tid enn man tror. Jeg skulle vært ferdig om en måneds tid, men holder fortsatt på i rom nr 2 (av 7). Og særlig når alt skal gjøres etter vanlig arbeidsdag. Et tips; lett middag og rett på med arbeidstøyet + en kanne kaffe :) I dag SKAL rom nr 2 gjøres ferdig...

  SvarSlett
 2. JA TTT det skal være sikkert:) Vi har holdt på med stue og kjøkken siden i slutten av januar og det tar nok enda et par måneder før vi kan si oss ferdige. Kjøkkenet er jo tross alt ikke bestilt enda:D
  Kjenner meg igjen over her ja - ikke sett deg ned i sofaen FØR du skal begynne på jobben! Det funker ikke:D.D Jeg har forsøkt og da ble det ikke noe arbeid den dagen.
  Lykke til da. Sklir fort mot påske nå:))

  SvarSlett
 3. Det skal ikke være lett, det er jo ikke bare bare å male vegger - kan liksom ikke bare ombestemme seg med en gang heller da :) Høres deilig ut å sende avgårde unger og mann ha ha ha Håper du finner den perfekte fargen :)

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld
  klem klem

  SvarSlett
 4. Lekre farger du viser!! Fikk lyst på flere! Masse lykke til med komfirmant og planlegging! Du må ha en fin og malerisk påske! ;)

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en herlig torsdag ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails