RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 31. mai 2011

MORS LILLE UNGE

Litt lurerioverskrift! Innlegget handler ikke om mine kjære barn, men om en liten tass som kom til oss for akkurat et år siden. En liten villtass på få uker som satte hele huset på hodet og som stjal våre hjerter.
Hørt noe mer klisjé? Regner med at mange lesere takket for seg nå, og tenkte sine tanker om undertegnede. Gal, gal kattedame. Og ja, er nok en litt gal kattedame. Generelt er jeg veldig glad i dyr, husbonden synes også at dyr er ålreite...dyr, men vil ikke ha hund. Det får vente til pensjonistalderen. Derfor er valget ganske enkelt i dette huset; Katt.


Hils på Da Vinci.
Han er en katt med bein i nesa og godt humør. Har et herlig lynne og er mors lille unge!
Vi har bestandig hatt to katter samtidig slik at de har selskap i hverandre når vi har en hektisk dag. Dessuten er du på den måten sikret noen å kose med. Dessverre har vi i løpet av 1 år måtte avlive to katter pga sykdom. Det er fryktelig vondt å måtte si farvel til et dyr så jeg var ganske fast bestemt på at det skulle holde med han ene her. Men.....lysten på en til har begynt å melde seg og jeg har fått klarsignal fra husbonden om at vi kan skaffe en til hvis....; Rasen skal være Maine Coon. Problemet er at denne katterasen koster, masse. Så da er det bare å begynne å spare.

Så frem til pengene er oppsparte er det denne pusen som er sjefen i huset. Ikke en ting han ikke får lov til og kommer han ikke inn på kvelden er det en utrolig urolig mor som lurer på hvor ungen er...Gal ja!


Ha en "rosa" tirsdag!

1 kommentar:

  1. Nyyyydelig pus!! Her har vi både pus, valp og passer bikkja til svigers - det kan faktisk bli litt for mye.. Men herlig med dyr, ja! Ha en fin uke, klem C

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails