RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 8. mai 2011

HAGEN

Da har vi så smått begynt å ordne hagen til sommeren. Skulle handle et par blomster i går men endte opp med flere enn et par. Har vel en tendens til å overdrive! Og i år tror jeg at jeg kommer til å ta helt av når vi snakker blomster!

Tom et tema ser det ut som om jeg har fått. Uten at jeg helt innså det i går, er alle innkjøpte blomster rosa eller lilla. Så nå får jeg bare fortsette med det!


Lavendel har jeg overalt. Det lukter bare himmelsk!

Vet ikke helt hva denne lille morotassen er, men stod at den overvintrer så det må jeg jo bare prøve.

Bladene på druerankene har også begynt å sprette. Like gøy hver gang jeg ser et nytt blad! Gleder meg sååå til alt er grønt i druehuset og druene kommer. Da er det sommer!!


Ha en flott søndag!

2 kommentarer:

 1. Ojoj, du er jo godt i gang med å plante ut, du! Her står det meste i drivhuset ennå.. Litt stemor og en lavendel er ute og på plass. Resten skal ut i helgen. Maaaasse margeritter og nydelig blå lobelia. Den kombinasjonen er så fin! Gleder meg til å få blomster i jord/krukker/spann... :-) Da er det vår!! Og nesten sommer!! :-) God helg!!

  SvarSlett
 2. Utrolig gøy med blomster!! Er det Dronning Ingrid pelargonia du har?? Nydelige :) (jeg tok stiklinger av min ifjor, og har nå 4 nye planter :)

  Morotassen er potetblomst :) Min overlevde faktisk vinteren, med litt varme og lys i garasjen. Så død ut.. men kom masse friske skudd når den kom ut i sol og lys :)

  Ha en fin 17. mai:)
  Hilsen Camilla

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails