RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 2. april 2011

DET TAR FOR LAAANGT TID!

Jeg er en av de som gjerne skulle ha ting gjort i går. Det gjelder alt! Oppussing, innkjøp, rengjøring, ja alt! Så når jeg kommer på et nytt prosjekt skulle det ha vært ferdig i går.. Alt tar for laaang tid!
Sånn som når jeg etter et halvt år fant ut at tv-veggen var alt for kjedelig og måtte males, da skulle det ha skjedd i går. Husbonden har jo så utrolig god tid, her haster det ikke og ventet til helgen før han satte i gang. Hallo, det var jo flere dager etter at jeg ga beskjed om at det måtte males.


Så når jeg fant ut at det hadde vært fint om også den andre veggen hadde vært brun, var jeg smart nok til å ta den selv.....den dagen jeg bestemte meg for det. 


Da jeg oppdaget at stuegulvet trengte å få en "make over" og delte dette med husbonden, ble jeg raskt avfeid med at; "er du klar over hvor dyrt det blir?". Vi har en ganske stor stue. Men da han et par dager senere var så uheldig å røpe at gulvet faktisk kunne slipes, og kanskje males også, var fruen selv i ekstase og skulle selvfølgelig begynne med det "pronto"!


Men da han klarte å gjøre meg målløs med påstanden om at det ikke kom til å bli gjort noe med stuegulvet i løpet av de første fem årene, har hodet mitt spint masse løsninger på hvordan jeg skal få til å overtale han med at det skulle ha blitt gjort i går!
Enkelte ting i huset blir ikke gjort siden vi ikke blir enige om hvordan det skal gjøres.
Gulvet i 2. etasje står fortsatt urørt. Jeg har lyst på teppe, husbonden vil male. Dermed trenger ikke dette å bli gjort i går, kun hvis jeg får viljen min!! Da blir det nok fart på sakene!

Generelt er vi en familie som skulle ha gjort/kjøpt alt i går.
Eldstemann fikk klarsignal for å kjøpe seg en Iphone, brukt sådan, og i 14 dager var det det eneste som kom ut av den munnen. "Sjekk denne da", "den var ikke dyr". "Den har kvittering", osv. Vi holdt på å bli sprø av alt maset. Og siden den store dagen kom og Iphonen var i hus, har vi nesten ikke sett gutten!
Jeg våknet en dag og hadde bestemt meg for at jeg hadde en "bad hairday" og måtte klippe meg. Da ingen hadde tid til å hjelp meg, tok jeg saksa i egne hender og endte opp med en "tøff" pannlugg. Jada, fikser selv.


Ute er det dugnad. Her ryddes det etter takbyttet. Vi er ikke helt ferdig ennå. Igår fikk jeg vite at det ihvertfall tar et par uker før blikkenslageren hadde tid til å ta det siste. Aaargh, det tar for laaaang tid, skulle ha vært ferdig i går!
Ha en flott lørdag folkens, håper den varer en laaaang tid;)

2 kommentarer:

 1. Hehe jeg har sagt det til deg før, at du er skremmende lik meg...Å det du skriver nå er som å lese om meg selv hihi:)

  Ønsker deg en fin lørdag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 2. I know the feeling!!Er litt hurry,hurry curry selv...Passer litt dårlig når man skal pusse opp et helt hus fra 1975 hvor de ELSKET furu...Ønsker meg litt tålugt mod te jul... ;)

  Ha en laaaang og fin lørdag!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails