RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

onsdag 22. desember 2010

JULEKORT PR BLOGG

Neida, jeg har ikke mer å gjøre enn alle dere andre. Derfor har jeg ingen god unnskyldning for at jeg ikke har sendt julekort i år. Det er nok latskapen som har tatt overhånd. Og dette skriver jeg mens jeg ser rundt meg og det går opp for meg hvor mye jeg har å gjøre i morgen, lille juleaften. Derfor blir det ikke noe annet julekort fra oss enn et lite brev på bloggen. Men regner med at alle som fortjener (fnis) et julekort i år, er inne og titter på bloggen.


I år har vi stort sett vært generelt ganske late og har ikke hatt store prosjekter på gang. Inne har det meste fått stått i fred, bare mor i huset som kjøper dill og dall for å pynte opp. Husbonden har derimot fått vist muskler ute i hagen der de største forandringene har foregått. Fremover i det nye året er det utvendig på huset som venter oss. Tak og vindu skal byttes. Å, som vi gleder oss (jugakors).
Vi vil med dette ønske dere alle en god jul og et riktig godt nytt år og lover å komme sterkere tilbake på julekortområdet neste jul!


Mange juleklemmer fra alle oss i Druehagen.

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for ett kjempe koselig julekort;)

  Ønsker deg og dine en riktig god jul...Kos dere masse i jula:)

  Juleklem Ea:)

  SvarSlett
 2. Hei, bare innom for å ønske
  deg og dine
  God jul.

  SvarSlett
 3. Må julen bli fin og
  gi ro i sinnet.
  La alle problemer
  bli små og forsvinne.
  La dagene som
  kommer bli gode og fine.
  God jul til deg og dine.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails