RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 10. oktober 2010

VAKRE GAMLE BILDER

Nå er vinduet i hus og foreløpig har jeg bare vasket det. Det er skikkelig slitt og malingen er ikke flott, men jeg tror jeg i første omgang beholder det slik det er! Har ikke kommet på veggen ennå, venter på at husbonden skal få "ånden" over seg!! Men gamle bilder er kommet i hus. Vinduet skal nemmelig brukes som ramme til gamle sort hvitt bilder av familie!


Denne vakre "filmstjernen" er faktisk mormor. Vel, hun var ikke noe filmstjerne, men en kjempe flink syerske.
Men vakker, det var hun!!


Brudebildet av mormor og morfar. Sjekk den flotte brudekjolen. Den har mormor sydd selv. Skulle ønske vi fant den når jeg giftet meg. Skulle gjerne ha lånt denne!!
Det er flere gamle bilder av nær familie som skal rammes inn i vinduet. Gleder meg!! Må bare vente til husbonden har sett litt bilsport først. Da kommer flere bilder folkens:))


Ha en flott høstsøndag alle sammen!!


8 kommentarer:

 1. Så fantastisk!! Ååååh, så herlig! Virkelig noen skatter altså:) Det er jo sånne ting vi elsker! Heldige deg:) Skjønner at du er glad i disse bildene:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av slektningene dine. Koselig å ha slike.

  Falt for kjøkkenfornyinga hos deg. Så smart å skifte ut tapeten over benken. Kjempefint!

  SvarSlett
 3. Herlig idè å sette de inn i et gammelt vindu. Gleder meg til å se det ferdig, og til å se flere av bildene. Det er noe eget over disse gamle bildene. Hun så virkelig ut som en ekte filmstjerne ja. :)

  God søndag videre fra Huldra

  SvarSlett
 4. Å så heldig du er som har bilder som betyr masse masse. det er skatter det..håper det står bra til med dere..god søndags kveld ønsker Fruen dere..

  SvarSlett
 5. Hei Gro-Beate og takk for koselig hilsen hos meg! Ja, nå er definitivt høsten her og vinteren ikke langt unna... Mormoren din er virkelig vakker! Så koselig å ha slike bilder fremme synes jeg <3 Høres spennene ut med det vinduet! En fin ny uke til deg ;) Klem Gry

  SvarSlett
 6. Gamle bilder er flottere enn noe annet! Og sette det inn i et gammelt vindu er rett og slett genialt!!!! Gleder meg til å se resultatet - blir sikker utrolig fint og nostalgisk. Klem Cecilie

  SvarSlett
 7. Så koselig med gamle bilder av familien.. Skal nå selv lage en familievegg med masse familie bilder.. gamle og nye i svart-hvitt.. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg..Så du har sett bloggen min i boligpluss? da vet du mer enn meg.. :) når var det?
  Klem Loppe Leah

  SvarSlett
 8. Veldig fine bilder, og morsomt at du satt dem i vindusglasset :-)

  Marie

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails