RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 17. oktober 2010

ROLIG SØNDAG

Solen skinner, rimet ligger på bakken og jeg er ikke klar for å gå ut. Dette blir verre og verre vært år. Når kulda kommer, trekker jeg inn. Lufta er jo frisk og klar, men jeg orker ikke å fryse. Tror nok jeg skulle ha bodd halve året i syden jeg gitt. Men det er nok å styre med inne. Søndagsmiddagen er klar, den lagde jeg i går.


Fårikål. Er jo sesong for det nå. Ungene er ikke så glad i det, men jeg frister med nylaget karamellkake til dessert hvis de spiser litt.
Igår leverte jeg druene til Gro. Kjempe spent på hvordan druegeleen blir! Var også en tur innom Nostalgi for å kjøpe en stang til å henge forskjellige ting på.


Ble så koselig bort i kroken av kjøkkenet.
Døra har jeg begynt å skrape, men oj, tror jeg kommer til å bruke litt tid på den gitt. Ikke akkurat den letteste jobben for en sår kropp. Vel vel, alt kan ikke blir ferdig i løpet av en helg, får smøre meg med tålmodighet og "kose" meg med den en liten stund. Har også så smått begynt å forberede prosjekt "gjem monsterdusjen". Tror det kommer til å bli veldig fint!
Husbonden er nå ferdig med eplesyltetøyet.


Han har kokt i to omganger og nå er det tomt for epler ute og fullt i kjøleskapet av nydelig eplesyltetøy. Hen er så flink. Damene i butikken fikk helt sjokk da de hørte det var mannen i heimen og ikke fruen som lagde syltetøy. Nå skuler de bare på meg når de ser meg. Jeg er ikke akkurat noe stort husmor evne når det kommer til sånne ting. Er kjempe flink til å vaske da:)
Da får jeg vel slenge sammen kake og koke litt poteter. Så er det full kos resten av den kalde søndagen!


Ha en flott dag!

5 kommentarer:

 1. Koselig innlegg:) Kos dere i dag:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Olá passei para lhe oferecer um selinho e uma boa semana. Passe para pegar o selinho no meu blog. Abraços.

  SvarSlett
 3. Takk for koselig hilsen inne hos meg:) Fårikål hørtes fristende ut....litt enig med deg angående kalde dager....kunne tenkt meg varmere strøk på vinteren jeg også..
  Ha en fin kveld:)Klem fra Katharina

  SvarSlett
 4. Fårikål er godt :-) Og så flott at mannen i huset gjør slike ting da :-)

  Ønsker deg en flott uke :-)

  SvarSlett
 5. Så utrolig godt ut, både middagen og eplesyltetøyet! :-) Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails