RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

onsdag 20. oktober 2010

MIN MENING

Som overskriften lyder kommer jeg nå til å si min mening om en ting. Er du uenig er det helt greit:)
Når man leser ukeblader er det ofte "hjemme hos" reportasjer. Og som nyskjerrigper jeg er, leser jeg med stor iver. Men noen ganger blir jeg litt satt ut! Da tenker jeg ikke på stilen folk har. Smaken er jo så forskjellig og jeg er høy tilhenger av at man skal fylle hjemmet sitt med det man liker uansett. Men, og her kommer tingen jeg ikke liker helt; Når man fyller hjemmet sitt med møbler som koster 120 000,- for en sofa, 45 000,- for en stol, 100 000,- for en seng og det bare fortsetter med dyre møbler, merker jeg at jeg blir litt irritert.

Jeg har ingen mening om hvordan møblene ser ut (holder den for meg selv uansett), men en sofa til over 200 000,-?? Kjenner jeg skjelver litt.
Regner med at de som har råd til så dyre møbler har jobbet hardt for å komme dit de er. Er ikke det jeg mener, men skjønner ikke helt greia med å fylle hjemmet sitt med så dyre ting.
Sitter å håper på at de som har så mye penger også gir litt bort til de som har veldig lite, kanskje ingenting!!


Da kan jeg vel minne alle sammen på innsamlingsaksjonen til søndag!!


Håper du får en flott onsdag!

10 kommentarer:

 1. Vi er heeeelt enig med deg:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. hei.
  setter tanker litt i sving.

  SvarSlett
 3. Bra innlegg! Jeg må nok innrømme at jeg til tider sitter og sikler på møbler som er langt over prisklassen min, men er glad når jeg finner lignende i en overkommelig prisklasse. Har heller aldri skjønt hva som er vitsen med så dyre møbler, når det er så mange andre viktigere ting å bruke penger på.
  Godt og tankevekkende er da min min mening. :)

  SvarSlett
 4. Så sant så sant....!Jeg er flink til å drømme meg bort i flotte ting altså.Drømmer er jo gratis, men dyreste trenger slettes ikke være det flotteste,langt i fra!
  Dessuten må vi kvinner ha penger til masse annet også)))
  klem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kommentaren inne hos meg :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 6. Hei Beate! Tusen takk for koselig hilsen og hyggelig at du hadde lyst til å følge bloggen min. Er enig med deg, det var ekstreme priser...men det er nok veldig få av oss som har mulighet eller lyst til å bruke sånne summer på møbler. Her er det vel snakk om designer møbler og da betaler man mye for bare navnet. Jeg drømmer meg bort noen ganger og har lyst på ting jeg ikke har råd til å kjøpe, men er glad for det jeg har. Jeg kan glede meg like mye over et gjenbrukskjøp som ved noe som er helt nytt. Det eneste jeg kunne hatt lyst til å bruke en del penger på en gang er en nyere bil. Vi får krysse fingrene for at det blir samlet inn mye penger på søndag! Ønsker deg en flott helg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Er enig med deg. Jeg har mye annet jeg kan bruke så mye penger på,enn en sofa..Da gleder jeg meg heller over de tingene jeg har,selv om 2 og 3 seteren kom under 10000.
  Ha en flott torsdag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 8. Så utrolig bra innlegg!! Jeg er så absolutt enig.. Ser sofaen til 200.00 SÅÅÅ mye finere ut enn den til 20.000??? Tvilsomt!!! Håper pengepungen sitter like løst på søndag:)

  Ha ei strålende helg, klem fra Idyll

  SvarSlett
 9. Kloke ord og et veldig bra innlegg! Hadde aldri brukt 200 000 på en sofa - det er galskap! Ha en god helg! Klem Cecilie

  SvarSlett
 10. Og en annen ting, smak kan i alle fall ikke kjøpes for penger! Nei, takke meg til personlige hjem, ikke en utstilling :)

  Skulle egentlig si noe om innlegget over, men så ble jeg jo litt distrahert av dette :) og glemte det! Hi hi...
  Ha ei flott helg i alle fall!
  klem
  Lise

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails