RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 21. september 2010

LÆRER JEG ALDRI????

Jeg har som tommelfingerregel at hvis jeg ser noe i en butikk som jeg egentlig har lyst på men er litt usikker på, så kjøper jeg det lell. Jeg angrer når jeg kommer hjem hvis jeg ikke kjøper og slik blir det en ekstra tur til den butikken og da kan man være sikker på at det man har lyst på er utsolgt! Selvfølgelig må jo lommeboka bestemme om man egentlig har råd til det, men hvis det ikke er så ille gæli pris, kjøp!!
I går bar det jo inn til Ikea igjen med mor som skulle handle, og jeg dangla etter. Var bare en ting jeg måtte ha, et teppe under spisebordet.

Er storforbruker av dette teppe. Har det flere steder i huset. Er jo kjemperimelig slik at man ikke trenger å få hjerteanfall hvis noen søler på det. Teppet som lå under bordet før, hadde vi fått av svigermor og kosta ganske mye, men med en sær katt i huset som ikke tåler annet enn tørrfor, men allikevel glefser i seg alt han kommer over, ble det fullt av spyflekker og står nå i boden i påvente av rensing....teppet altså, ikke katta.
Over til saken. Fant en utrolig tøff ramme på Ikea som var helt ulik stilen jeg egentlig har, men den stod å ropte på meg. Var så usikker på om den passet hjemme hos oss, men samtidig går jeg og skryter av at jeg kjøper det jeg liker, uansett stil. Må bare stå navnet mitt på tingen, og det gjorde det på ramma.

Vet ikke helt hvor jeg skulle ha den, men hadde helt sikkert funnet en plass. Vært kjempe fin med et maleri i masse farger...sukk.
Stod også å funderte en stund på denne lampa.

Bildene av ramma og lampen er lånt fra Ikea

Og nå ser jeg at den hadde passet perfekt på kommoden i stua!!
Lettere sint på meg selv her jeg sitter. Men heldigvis er det ikke lange turen inn til Ikea!! Problemet er at jeg egentlig sparer til lampa jeg ønsker meg, men husbonden nekter å ha den i hus. Kaller den for "billjardlysekronelampe" og påstår at den ikke passer inn...hmmm, her trengs det skikkelig overtalelseteknikk!! Så da har jeg litt å bruke de stakkars pengene mine på allikevel da:)

Vil gjene bruke annledningen til å takke alle som legger igjen koselige spor etter seg!!
Tusen Takk!!
Ha en flott tirsdag!!

8 kommentarer:

 1. Hei
  Måtte le av kommentaren om mannen som IKKE ville ha den lampa du sparte til. Vi durer frem og tenker ikke på de stakkars mannlige beboere. Sånn er det bare. De får rule over bil og båt ..så tar vi alt innafor. Ikea lampa er lekker.. og rammen er superfin til et nydelig svart hvitt sesongbilde.. Du er så superflink og kreativ.

  SvarSlett
 2. Hei hei
  flere som har hvitt teppe under bordet - godt å se at det ikke bare er meg :) kjempe fint ble det. Må også tilføye at lampa var driit lekker.
  ønsker deg en flott dag
  hilsen anita s

  SvarSlett
 3. Er ikke så greit nei! ;) Jeg har som regel og IKKE kjøpe ting jeg er usikker på. Men det har jo selvølgelig med lommeboken å gjøre.. hehe.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Nei,er ikke alltid like grett det der. Men jeg har så lang vei til Ikea,så når jeg var der måtte jeg bare kjøpe det som ropte på meg.
  Håper du får overtalt mannen da.
  Ha en flott tirsdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 5. ja,,,det er ikke enkelt å bare dra hjem...tomhendt!!
  Men vi trøster oss med at det vi kommer hjem med og bli gladi i gjør oss glade da))))Bli sååå glad nå jeg får (eller kjøper vell helst alt selv)noe nytt å ha i hjemmet..eller på kroppen))
  Vi må leve mens vi kan,kose oss kjempeofte,viktig)
  Og alt du hadlet var kjempefint foresten,godt med tepper nå fremover..vurdre å kaste mine gamle og kjøpe nye,for de er ikke så hvite lenger..)))

  klem

  SvarSlett
 6. Ikea er alltid artig å dra på. Blitt mange turer dit de siste ukene ;)
  Likte godt speilet, kunne evt tenkt meg å sprayet det hvitt, og brukt til enten maleri eller som speil. Lampen har jeg også sett på, er noe ved den, men klarer ikke helt bestemme meg.

  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 7. Utrolig artig innlegg og kjenner meg så godt igjen! Følger deg videre! Stor klem Cecilie

  SvarSlett
 8. Kjøp!!Det er en god innstilling ;) Godt det er fler :D

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails