RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 10. september 2010

FREDAGSFRUSTRASJON

Da er det fredag og helgen kan begynne på godt og vondt. Nå er jeg så "heldig" at jeg har fri på fredager og da sier det seg selv at etter man har dytta ungene ut døra så de rekker skolen, er det bare å finne frem vaskebøtta. Jeg er ikke den som koser meg når jeg vasker! Jeg blir like frustrert hver gang og skjønner ikke hvordan det blir så rotete så sinnsykt fort. Og hvor kommer alt støvet fra?

Flere jeg kjenner har hjelp til å vaske huset. De kommer hjem fra jobb på fredag og huset er shinet og da er helga igang. Jeg derimot har overbevist meg selv at jeg er verdens beste vasker, ingen vasker bedre enn meg, så noe vaskehjelp kommer ikke inn her.
Ris til egen bak!!

Her litt rot. Er ikke fullt før det renner over, og det gjorde det nå. Skal sies at mye er fra festen jeg hadde forrige lørdag. Ting tar tid her i huset!
Og hva er det med støvsugere og korte ledninger? Er det sånn at det er klin umulig å få tak i en støvsuger som har såpass lang ledning at man slipper å bytte kontakt hele tiden? Vår støvsuger er ikke gammel siden "noen" brukte den gamle vi hadde på oppussing og den ble ødelagt.

Legg merke til flisene. De er klin umulige å vaske. De blir aldri rene. Nå har jeg masa i mange mnd på at noe må bli gjort. Det er en gang, alle går selvfølgelig inn med sko og jeg må ligge på alle fire for å vaske siden kluten sitter fast i de grove flisene, men det hjelper ikke. De er like møkkete. Men nå har jeg sniktittet i kjelleren og der fant jeg teppefliser. Hvis jeg legger de på så, blir det nok fart i sakene.

Her er jeg nå. Foran pc'n med cola z og sjokoalde. Fordi jeg fortjener det!
Huset er ryddig, rent og stylet. Det varer nok en liten time, da kommer ungene hjem. Men da har jeg vasket og kosen kan begynne. Litt shopping av vinterklær, lønningspils, svømming og feiring av mors bursdag til søndag.

Ønsker dere alle en god helg, uansett om huset er vasket eller ikke!

6 kommentarer:

 1. Om du oljer desse steinflisene dine så vert dei mykje lettare å vaske.

  Ha ein fin helg. :)

  SvarSlett
 2. Hehe:)

  Kjenner meg igjen her ja:)
  Begynner alltid torsdagen jeg, så er det ikke så veldig masse om fredagen...men 3 barn blir det jo en del rot og div:)

  Ha en strålende flott helg:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 3. Ja, det er ingen tvil: rot i huset gir rot i sjelen... :-) Jeg kjemper stadig vekk med et visst sinne når jeg rydder og vasker hus... Ikke at det skjer så ofte, - det er mest brannslukking: hurtigryddig av rot, fanging av hybelkaniner osv.... Men en gang iblant er det en grundigere runde, og da fortjener man sjokolade m.m.

  Kos deg med ditt helgevaskede hus!

  mvh
  HildeSu

  SvarSlett
 4. Av tingene på disse bildene likte jeg nok best sjokoladen......hihi

  Ha en fin helg i drueland!!

  Klem fra Lier

  SvarSlett
 5. Helig innlegg -akkurat sånn har jeg det også. Ren plinkt -men akk så herlig etterpå -klart til helg med nyvasket hus :)

  God helg! Kos deg og nyt!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Hei du, ja jeg kjenner meg igjen. Jeg og skjønner ikke hvordan vi klarer å rote sånn. Håper dere koser dere i nyvasket hus.
  Tusen takk for koselige ord hos meg.
  Klem Elizabet

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails