RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 20. august 2010

TRENGER DURACELL STØV

Her hos oss er det lite nytt å melde om. Hverdagen har selvfølgelig kommet hit også, så nå er det full fart hver morgen for å få ungene igang. Tror jeg for min del, har møtt "tørkeveggen" når det kommer til fikse ideer i huset. Føler meg helt tom i pappen. Vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre. Husbonden derimot er flink. Der er det full fart med små prosjekter. Han har støttet opp druehuset sånn at det er klart til ennå en vinter med masse snøfall. I gangen oppe har han fått opp lister rundt døra til Niklas.

Niklas hadde egentlig inngang fra badet og inn til soverommet sitt. Men det var lite praktisk. Så derfor ble en ny inngang ordnet. De måtte skjære hull i muren (søkt og godjent), flytte veggen til Benjamin litt (derfor merker på gulvet), og tette den gamle inngangen på rommet.

Vi kunne ikke bruke profilerte lister, så de ble helt enkle. Nå må lister males. Jada, vet jeg kan gjøre det, men er litt lei av å male for tiden.

Gulvet må også få et strøk. Elsker gammelt tregulv. Har ikke valg farge ennå, men tror nok jeg skal ha det så hvitt som mulig!!
Så det er vel egentlig bare å sette i gang. Jeg går nå å venter på at noen kan blåse litt "duracell" støv på meg slik at jeg gidder.

Nå er det helg. Blir kos med mat og drikke her.
 Håper alle får en toppers helg!

4 kommentarer:

 1. Ja skulla gjerne hatt litt duracell støv her ej også, finn liksom ikke helt ånda i dag. Gamle tre gulv e kjempe fine syns eg, skulla gjerne hatt det. Tenke det det var kjekt og få egen inngang til romme.Ha en koselig kveld klem fra mocca=)

  SvarSlett
 2. Før du vet ordet av det så er du nok i full gang med malinga;) Blir jo veldig bra:)

  SvarSlett
 3. Kommer det noen med støv, så send dem hit etterpå... ;) Har flere planer for helga, men har visst litt sirup i buksebaken :)
  Ønsker deg lykke til med maling og prosjekt -hvis støvet kommer blåsende :)
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Ja hadde vi bare kunnet kjøpe duracell støv, hadde jeg nok gladelig kjøpt litt jeg også. Håper du får virkelysten over deg snart =)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails