RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 4. juli 2010

SJUKLINGEN

Har gått å hanglet en uke nå:( Kvalm, svimmel og vondt i hodet. Ser nesten ikke ut som om det forsvinner. Regner med at kroppen min slåss mot de stygge bakteriene. Håper kroppen vinner. Er så kjipt å være syk om sommeren!!
I dag er planen kino med gutta. Shrek 4 har visst kommet, så da er det bare å slenge seg rundt med popcorn.

Siden jeg har tilbragt mer eller mindre hele uka på sofa'n, har det plutselig dukket opp et nytt prosjekt. Må få gjort noe med stuebordet. Elsker bordet mitt, men det er fryktelig upraktisk. Det er bare grunnet og da kan du jo tenke deg hvordan det blir hvis man glemmer å ha noe under glasset. Men jeg vil ikke "ødelegge" det med å male det med glansmaling. Det er jo meningenen at det skal være røft.
Hmm, her må de smågrå jobbe overtid. Har du noen tips så er det bare å komme med de!!

Da ser det ut som om sola har tenkt til å ta seg en tur å hilse på. Får vel komme meg i dusjen sånn at det blir kino. Skal innom Monica i Drammen. De har nettopp kjøpt et hus til som de skal pusse opp. Så nå skal jeg snoke i det gamle huset for å se om det er noe som kan være med meg hjem. (et gammelt vindu f.eks:))

Ha en flott søndag.

6 kommentarer:

 1. huff da, ikke no morro å være sjuk. Har vært det selv siden forrige helg, men feberen ga seg heldigvis på torsdag. Så jeg vil si at det jeg hadde var et skikkelig monster virus ;P. Vil i allefall ønske deg god bedring og god tur på kino!
  Så spennende at du får gå på skattejakt i det nykjøpte huset da!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Kjipt å gå og hangle. Får håpe kroppen tar et realt tak og vinner kjapt. Kanskje lattermusklene over filmen vil gjøre susen? Det hadde vært noe. :)

  Hmm.. Bordet ja. Hva med å pusse det ned og male et strøk med en matt, vannbasert oljemaling? da vil du vel få den effekten du ønsker, men med bedre beskyttelse?

  Kos dere masse i kveld! :)

  SvarSlett
 3. God bedring og ha en hyggelig tur på kino. Spennende med veninnas hus, kos deg på "snoketur" der.

  Marianne

  SvarSlett
 4. Hei hei ! ♥

  Uff, så leit at du ikke er i form. Ikke godt å hangle så lenge, etter en uke burde det jo bli bedre snart. Håper du blir bra snart. ♥

  Shrek 4 ja, den er det noen her som vil se i ferien også. ;)

  Håper du finner noen fine skatter i huset til venninnen din som vi får se etterhvert. :)

  Ønsker deg en fin kveld videre ! ♥

  Klemmer Anette

  SvarSlett
 5. Håper du er på beina nå! Ikke kjekt å være syk, nei...
  Har et tips til bordet ditt: Se om du kan få tak i Fenom. Det er en HELT matt oljemaling av den gamle sorten som lukter mye, men som blir veldig lekker! Og sterk!
  God bedring og lykke til!

  SvarSlett
 6. Isj da.. ;( God bedring, håper det slipper taket raskt ;) Kos dere på kino! Klem Gry ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails