RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 2. juli 2010

ET ROM MED UTSIKT

Er så glad i soverommet vårt!! Opprinnelig var det en loftsstue, men siden vi trengte tre soverom satt vi opp en vegg. Dette ga oss et stort soverom (var vant til et bittelite et), og vi fikk store verandadører som leder rett ut på en liten veranda. Deilig å våkne når du ser gardinene blafrer ut mot verandaen!!
Og tusler du ut, er det en vakker utsikt rett ned i hagen.
Gikk en runde rundt i hagen igjen i dag. Oppdager stadig noe nytt. Vi har blitt enige om å ikke gjøre noe med hagen før vi har sett alle fire sesongene. Siden vi tok over i oktober, har vi ikke sett sommer sesongen.
Noen som vet hvordan blomster dette er??

Vi har tre forskjellige klatrerosebusker. En sterk rosa, en som ikke har kommet ennå, (venter  spent på farge) og en i yndlingsfargen min:

Er jo bare så vakker. Vet det blir mye hagebilder, men siden jeg ikke er vant til å hage er det som om en ny verden har åpnet seg for meg. Det å sitte i druehuset og nyte synet og ikke minst duftene, er helt herlig!! Håper du har det fint der du er.

Ha en flott fredag alle sammen.

3 kommentarer:

 1. Åh, det høres herlig ut med direkte utgang til terrasse fra soverommet! Og gardiner som blafrer i vinden...mmmm... herlig!! Skjønne blomster også, kan dessverre ikke hjelpe med hva de heter.... Ønsker deg en herlig helg, nyt sommertemperaturen! Klokken er snart ett på natten og vi sitter fortsatt ute.. Og det beste av alt.. Vi fryser ikke!! Og det uten terrassevarmeren på.. ;)) Klem Gry

  SvarSlett
 2. ååå så koselig soverom, vi har også en liten altan ved soverommet, det er så deilig også er det så praktisk å henge dynene til lufting... og nå kom jeg på at det skal jeg jammen meg gå å gjøre, hihi. Idag stråler nemlig solen her og det er bare helt fantastisk herlig. så utrolig vakkert det ble med den kabeltrommelen og alle blomstene, jeg så en gang noen som snurret en tykk tau (hamp) rundt den og det var utrolig dekorativt. klem monica

  SvarSlett
 3. Hei :-)

  Herlig med veranda på soverommet! kan tenke meg det er deilig å ligge der og våkne med "morgenvind" gjennom døren :-) Kan ikke hjelpe deg med navn på de blomstene desverre.

  Ha en fortsatt fin søndag :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails