RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 13. juli 2010

BORTE BRA...HJEMME BEST!!

Endelig hjemme etter 6 flotte dager i Sør Trøndelag. Siden husbonden er fra Hitra, sier det seg selv at noe av ferien blir lagt dit for å besøke familie og venner.

Trønderne har ikke vært så heldig med sommeren hittil. Men vi slepte sola med oss oppover og var kjempe heldig med været. Såklart blåser det på øya, men sommeren kom for fullt søndag, med nesten 30 plussgrader. Gjett om vi kosa oss!!

Ble en tur innover fjellet for å finne artige motiver å ta bilde av. Samtidig fikk ungene badet litt og alle dro fornøyd og solbrente hjem. Ellers har vi nesten ikke sett ungene. De har vært mye sammen med sin store helt, onkel Paul, som har gård. Gutta har vært kjempe flinke og hjulpet (?) til.
Klokka 5 i morges kom vi tilbake til Svelvik. Mor har ennå ikke sovet siden det var så mye jeg hadde lyst å gjøre. (ble litt shopping da)
Senere i dag venter vi storinnrykk fra Hitra. Koselig med sommergjester! Krysser fingrene for at været blir bra.

Håper dere alle koser dere enten dere har ferie eller må jobbe. Uansett, husk å sette av masse tid til hverandre!!

5 kommentarer:

 1. Hei, vanket selv mine sommerdager på Hitra, min tante er derifra og de hadde sommerhus rett over s-laget på Melandsjø. Veldig flott der ute i havgapet.
  Ha en fortsatt fin sommer.

  Marianne

  SvarSlett
 2. Høres ut som en herlig tur! Her hos meg venter sommerferien i august.. Teller ned allerede ;P.

  Får vi se hva du shoppet eller?

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Høres ut som dere koser dere og har en flott tur. Eg har nedtelling til våres ferie. Ha en flott ferie videre klem fra mocca

  SvarSlett
 4. Deilig med feriedager, selv om været ikke alltid står en bi. Godt å høre dere likevel fikk en real sydenlik sommerdag. :)

  Kos dere masse med besøket i Svelvik! :)

  SvarSlett
 5. Hei og velkommen hjem! Enig med deg, alltid godt å komme hjem!! Men, høres ut som dere har hatt en veldig fin tur da ;) Flotte bilder! Nyt ferien og hjemmekos med besøk og late dager ♥ Nå tar jeg også en pause fra pc og blogg. God sommer videre til deg og dine!! Klem Gry ♥♥

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails